FNI har fått nye nettsider og er nå like tilgjengelig på alle plattformer. Forsiden har et ryddig design som raskt gir brukerne oversikt over forskningsområder og hva som er det siste nye i FNIs forskning og prosjekter.

Filterfunksjon for publikasjoner og prosjekter

FNI har en omfattende base med publikasjoner og prosjekter. Brukerne kan enkelt finne frem til det de er interessert i ved hjelp av filterfunksjon hvor en kan huke av for fagfelt, type, forsker, år og status.

Dame som ser på fni.no på en laptop

I løsningen er det kobling mellom personer, publikasjoner, prosjekter, forskningsområder og nyheter. Det vil si at det er enkelt for administrator å knytte disse elementene sammen uten å måtte legge informasjon inn flere ganger.

FNI har både nettsider og intranett i sin CorePublish-løsning.

Bilde av Claes Lykke RagnerJeg vil gjerne si at jeg er veldig, veldig godt fornøyd med resultatet, og måten dere har jobbet med dette på! Det har gått så knirkefritt, og dere har vært så fleksible og mottakelige for våre ønsker og kommentarer, og implementert dem så greit (og uten ublue pristillegg!) at jeg kan ikke skjønne annet enn at vi gjorde et helt riktig valg da vi valgte dere til å lage våre nye nettsider.

Claes Lykke Ragner, Administrasjonsleder