IVAR har være kunde hos CoreTrek i mange år og benytter CorePublish både til intranett og nettsider.

Redesign av nettsidene i 2017

IVARs nye nettider har fått et oversiktlig og moderne design. På forsiden blir brukeren oppfordret til å søke i sidens omfattende innhold, samtidig som åpningstider og snarveier er sentralt plassert.

AUTOMATISK PRESENTASJON AV ÅPNINGSTIDER

For IVARs kunder er det viktig å enkelt finne ut når gjenvinningsstasjonene er åpne. Dette er løst på en oversiktlig måte med markering av hvilke gjenvinningsstasjon som er åpen i dag og i morgen. Ved å klikke på den enkelte gjenvinningsstasjon får brukeren utfyllende informasjon.

skjermbilde fra ivar.no

Presentasjonen av åpningstidene skjer automatisk i CorePublish, fargemarkering av åpent/stengt endres på nettsiden etter hvilke dag og hvilke tid på døgnet det er.

OVERSIKTLIG PRESENTASJON AV anlegg

IVARs anlegg presenteres i et oversiktlig kart hvor brukeren kan navigere seg fram til de anlegg han/hun ønsker å se nærmere på. Brukeren kan ved hjelp av filter velge å se anlegg innen renovasjon, vann og/eller avløp. Anleggene kan også presenteres i listevisning.

skjermbilde fra ivar.no

Hvert enkelt anlegg presenteres i en egen mal hvor anleggets plassering vises i eget kart. 

Integrasjon av vanndata

Det er gjort en integrasjon av data om vannkvalitet. Data fra alle vannbehandlingsanleggene presenteres på egne sider.

Booking av besøk

IVAR tar imot besøk i flere av sine anlegg. Skoleklasser, bedrifter og foreninger kan enkelt gjøre sine bestillinger på nettsidene. Her finnes nødvendig informasjon og kalender med ledige datoer for guidet omvisning.

Viktig melding

I løsningen er det mulighet for å legge inn melding sentralt på nettsidene.

IVAR ryfylke, viktig melding

Feltet for viktig melding vises kun ved behov for å varsle om viktig informasjon. Webredaktøren har to bakgrunnsfarger å velge mellom slik at dette feltet også kan brukes i en krisesituasjon.
 

To nettsteder og Intranett i samme løsning

1. januar 2020 ble tidligere RYMI til IVAR Renovasjon Ryfylke. De fikk da ny logo og nye nettsider i samme løsning som IVAR.