• Brukervennlig
  • Kostnadseffektivt
  • Enkelt å integrere
  • Fleksibelt

CorePublish er utviklet for å gi webredaktører og innholdsprodusenter en effektiv publiseringshverdag. Det er enkelt å legge ut nytt innhold slik at nett­stedet alltid er oppdatert. Med et bredt utvalg av basisfunksjoner inneholder systemet alt man behøver for å sette opp et moderne nettsted. CorePublish har ingen begrensninger i antall menypunkter, sider, maler, brukere eller filer.

CorePublish har en struktur som skiller innhold og design. Dette gjør at web-redaktøren kan skrive innholdet én gang og det samme innhold kan bli distribuert til ulike enheter, skjermstørrelser og nettsteder. I CorePublish er det mulig å ha mange nettsteder i samme installasjon. Innhold og funksjonalitet i disse kan deles selv om utseendet for hvert enkelt nettsted er forskjellig.

Komplett utviklingsplattform

CorePublish er en komplett utviklingsplattform hvor kunder og partnere selv kan utvikle avanserte løsninger med skjema, integrasjoner, pålogging og annen funksjonalitet. Nye versjoner er bakoverkompatible, slik at man unngår store ekstrakostnader ved oppgradering. Man kan jobbe med alle nettstedene på ett sted. Gjennomgående bruker- og rettighetsstyring gjør det enkelt å administrere store og komplekse løsninger.

Brukervennlighet

Vi mener at oppdatert innhold er det viktigste på et nettsted. Det hjelper lite med en pen nettside om innholdet er utdatert eller feil. CorePublish inneholder mye funksjonalitet, men har likevel beholdt fokuset på brukervennlighet.

Systemet CorePublish har gjentatte ganger vunnet tester for å være spesielt brukervennlig og lett å finne frem i. Det er satt opp med funksjoner som er tilgjengelig på logiske plasser, slik at det er lett å finne frem til mye brukte funksjoner som stavekontroll, hjelp til søkemotoroptimalisering, innsetting av bilder eller tabeller, krysspublisering av artikler og mange andre nyttige funksjoner. Slik slipper man å lete rundt i systemet.

Responsive nettsider

Det forventes i dag at nye nettsteder er responsive og tilpasser seg ulike skjermstørrelser på enheter som PC, nettbrett og mobil. CorePublish støtter flere teknikker for responsivt webdesign slik at nettstedene er lesbare og brukervennlige på flere plattformer.

Man kan man velge om man ønsker å benytte RWD-eller RESS-teknologi på nettsteder som skal tilpasses mobil eller nettbrett.

Universell utforming

For alle nye nettsteder i Norge er det nå lovpålagte krav til universell utforming (uu). Formålet med loven er å fremme digital likestilling uavhengig av funksjonsevne. Det betyr at nettstedet skal være tilgjengelig for alle.

CorePublish er tilpasset og støtter alle de norske lovpålagte kravene til universell utforming.

Teknologi

CorePublish er laget på verdens mest utbredte webplattform (LAMP = Linux, Apache, MySQL og PHP). Dette er samme plattform som benyttes av Facebook, Yahoo, VG Nett, WordPress og mange andre store webløsninger. Denne plattformen er utviklet spesielt til internettløsninger og er meget effektiv til å lage gode løsninger med. I tillegg er den gratis.

Sikkerhet

Mangelen på sikkerhet er en av de største utfordringene for mange populære opensource CMS-programmer i dagens marked. CorePublish er utviklet med tanke på sikkerhet på mange nivå. All kode i CorePublish er utviklet i et kontrollert utviklingsmiljø med sikkerheten i fokus.

Funksjonalitet

CorePublish er et komplett publiseringsverktøy. Systemet inneholder vesentlig mer funksjonalitet og muligheter i standardversjonen enn de fleste tilsvarende systemer på markedet. I tillegg til dette kan man bygge videre med ekstra moduler, samt få spesialutviklet funksjoner helt etter egne ønsker og behov.