Kongsvinger kommune

skjermbilde fra www.kongsvinger.kommune.no
Bransje: Andre
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Nettside
  • Kristian Susnic

    Daglig leder
    Kristian Susnic
    404 13 064
    Se e-post

Kongsvinger kommune ligger i Norges grønne hjerte med småbyens kvaliteter. Kommunen har et rikt idretts- og kulturliv og jobber for å videreutvikle et levende og urbant sentrum og et næringsliv i vekst.

Kongsvinger kommune er en del av et større samarbeid i Hedmark der Hedmark IKT leverer fellestjenester for alle kommunene i Hedmark. Med basis i fundamentet til andre kommunene har Kongsvinger fått opp nye nettsider raskt og effektivt. Les mer om samarbeidet her. 

Megameny gir god oversikt

Nettsidene har en effektiv og godt synlig megameny på forsiden. Megamenyen gir full oversikt over det omfattende innholdet på sidene. Samtidig oppfordres brukeren også til å bruke søkefunksjonen for å finne fram.

Oversiktlig kart over kommunens enheter

skjermbilde fra www.kongsvinger.kommune.no
Alle enhetene i kommunen som skoler, barnehager, offentlige kontorer, bibliotek er presentert i oversiktlig kart- og listevisning. For hver enhet er det tydelig markert om det er åpent akkurat nå og morgendagens åpningstider. Ved klikke på det enkelte enhetene får brukeren utfyllende informasjon.

Presentasjonen av åpningstidene skjer automatisk i CorePublish, markering av åpent/stengt endres på nettsiden etter hvilke dag og hvilke tid på døgnet det er.

Lange artikkelsider

Nettsidene har mye nyttig innhold, for å gjøre det enkelt for brukeren å navigere i lange sider har artikkelsidene en funksjon som hjelper brukeren å 'hoppe' rett til overskriftene i artikkelen.

Elastic search

Både søket og ansattlisten er laget med Elastic search som gjør at alle søk i nettsidene er superraskt.

Min side

Nettsidene har også egen Min side for innbyggerne. Her kan innbyggerne logge seg inn sikkert med ID Porten som dekker autentisering med BankID mobil, MinID og andre kjente offentlige påloggingsmetoder.
På Min side har innbyggerne oversikt over sine eiendommer, og har en enkel sømløs overgang til mange offentlige tjenester som Altinn, NAV med flere.
 
Min Side skal etter hvert bygges ut med enda flere tjenester som utfylling av skjema, oversikt over fakturaer, saker m.m.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord