Kosttilskuddet Medox er basert på viltvoksende blåbær og solbær. Medox er en del av et internasjonalt konsern, men kapselen lages i Sandnes. 

Coretrek har utarbeidet innholdsstrategi og levert alt av foto, film og tekster til Helsebloggen. Vi optimaliserer tekster, lenker og knapper og jobber målrettet for å få produktene til Medox opp og frem i søk og relevans. Bare det å skrive for et helsekostprodukt er en krevende øvelse vi er blitt veldig drevne i. Her gjelder strenge EU-regler som vi som ansvarlig markedsfører selvsagt forholder oss til.

I tillegg utarbeider vi annonseringsstrategi og kampanjeplaner for relevante digitale kanaler og flater. Du har kanskje sett en konkurranse eller en annonse i jakten på bedre helse med god hjelp av blåbær og solbær?

Nye nettsider i 2020

Medox har brukt CorePublish som publiseringsløsning i en årrekke. Høsten 2020 lanserte de splitter nye nettsider, i responsive og moderne design. Nettsidene finnes på fire språk, norsk, svensk, engelsk og kinesisk.

skjermbilde fra medox.no

Nettsidene har en omfattende mengde informasjon om produktet og historier fra kundene i Helsebloggen. På forsiden møtes kundene av en utfallende film og gode tilbud på produktet, samtidig som Helsebloggen, målgrupper og feed fra sosiale medier er lett tilgjengelig. 

Helsebloggen

I helsebloggen finnes blant annet mange gode historier fra Medox' kunder. Blogginnleggene er filtrert på målgrupper og helsefordeler for å gjøre det enkelt for brukerne å finne frem.

skjermbilde fra medox.no

Bestilling av Medox

Produktet selges over hele verden via nettstedet medox.no. Det er derfor viktig at bestillingsprosessen er så enkel og intuitiv som mulig, samtidig som informasjon som dosering og rabatter kommer tydelig frem.

Administrasjon av abonnement

Det er lagt opp til stor grad av selvbetjening for abonnementene. Under kundeservice er det enkelt for kundene å endre abonnement, verve venner og gi abonnement i gave. 

Kinesisk versjon

Medox selges over hele verden, også i Kina. Salgkontoret i Kina har egen nettsider på kinesisk. CorePublish håndterer alle språk og tegnsett.

Intranett  

Medox har også Intranett for sine ansatte på CorePublish. Les mer om CorePublish Intranett.

Egne nettsider til MedPalett

Det forskningsbaserte selskapet MedPalett produserer og sender ut Medox til Medox sine kunder. Selskapet har en egen nettside i samme løsning som Medox sine nettsider.