Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM)
Bransje: Offentlig
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
  • Eyvind Erlien

    Rådgiver og designer
    Eyvind Erlien
    958 81 009
    Se e-post

Nasjonal sikkerhetsmyndighet har lansert nye nettsider levert av CoreTrek.

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) er Norges ekspertorgan for informasjons- og objektsikkerhet, og det nasjonale fagmiljøet for IKT-sikkerhet. Direktoratet er nasjonal varslings- og koordineringsinstans for alvorlige dataangrep og andre IKT-sikkerhetshendelser.

CoreTrek skilte seg ut i en sterk konkurranse

CoreTrek ble valgt som leverandør av nye nettsider for NSM i november 2019, og skilte seg ut i sterk konkurranse med flere andre byråer. De nye nettsidene er basert på CorePublish.

Nye nsm.no har mye informasjon innenfor de fire fagområdene til NSM; Digital sikkerhet, personellsikkerhet, fysisk sikkerhet og sikkerhetsstyring. Dette krever god strukturering av innholdet og at internt søk og Google-søk fungerer optimalt. Forsiden kan justeres etter behov, for eksempel ved å løfte fram viktige nyhetssaker i perioder med mye trafikk til nettsidene.

Skjermbilde fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM)

Skreddersøm til fornøyd kunde

NSM publiserer mange veiledere innen ulike sikkerhetstema, og har derfor fått utviklet en mal som gjør det enkelt å bygge opp en slik veileder/håndbok og gjør det enkelt for brukeren å finne fram. Se eksempel her på et av de viktige dokumentene til NSM, grunnprinsipper for IKT-sikkerhet.

Det finnes også flere maler til for eksempel visning av ledige stillinger, mediebrief med påmelding via MailChimp og maler for Sikkerhetskonferansen som NSM arrangerer årlig.

Vi i Nasjonal sikkerhetsmyndighet er svært fornøyde med samarbeidet vi har hatt med CoreTrek i utviklingen av nye nettsider. Prosjektet ble levert helt i henhold til både plan og budsjett, og med en imponerende fremdrift, til tross for at Norge i utviklingsperioden var midt i en pandemi. CoreTrek viste tidlig en svært god forståelse for NSMs muligheter og utfordringer, og løsningen har blitt moderne og fremtidsrettet, med funksjonalitet vi ikke hadde tidligere. Nå ser vi frem til å videreutvikle NSMs nettsider videre, sammen med CoreTrek.

- Fredrik Johnsen, seniorrådgiver og prosjektleder i NSM

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord