Returas nettsider har et tiltalende og oversiktlig design som rask gir brukeren en forståelse av hvilke tjenester Retura tilbyr sine kunder. På forsiden er det snarveier som gjør det enkelt å finne de viktigste tjenestene. Nettsidene har utstrakt bruk av ikoner for å tydeliggjøre navigasjonen for brukerne. Ved bruk av Vipps som betalingsmiddel, kan brukerne lett bestille og betale containerleie.

Oversikt over avfallstyper

Retura håndterer en omfattende mengde avfallstyper. På nettsidene er det en oversiktlig presentasjon av alle avfallstypene. 

skjermbilde fra returairis.no

Hver avfallstype har sin side  hvor en får all informasjon en kan tenke seg om det spesifikke avfallet, samt kontaktinformasjon til rådgivere innenfor området og hvilke utstyr som er egnet til avfallstypen.

Skjema for selvbetjening

Nettsidene legger opp til stor grad av selvbetjening for kundene. Det er en egen side oversikt over alle selvbetjeningstjenester. Løsningen tar i bruk CorePublish skjemamodul for å bygge de forskjellige skjemaene. Skjemaene har egen utforming for å passe inn i designet for nettsidene.

Skjema med betaling via Vipps

Skjemaet for bestilling av container gir brukerne mulighet til å bruke betalingstjenesten Vipps.

Mobil med skjermbilde av skjema med vipps

Dette er løst ved en direkte integrasjon mot DNBs Vipps-løsning. Du kan se løsningen her.