Retura Iris

skjermbilde fra www.returairis.no
Bransje: Renovasjon
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Nettside

  Retura Iris er totalleverandør av tjenester innen avfall og gjenvinning. Retura Iris er en del av den nasjonale franchisekjeden Retura Norge. Retura Norge tilbyr avfallsløsninger tilpasset lokale forhold i hele landet.

  Returas nettsider har et tiltalende og oversiktlig design som rask gir brukeren en forståelse av hvilke tjenester Retura tilbyr sine kunder. På forsiden er det snarveier som gjør det enkelt å finne de viktigste tjenestene. Nettsidene har utstrakt bruk av ikoner for å tydeliggjøre navigasjonen for brukerne. Ved bruk av Vipps som betalingsmiddel, kan brukerne lett bestille og betale containerleie.

  Oversikt over avfallstyper

  Retura håndterer en omfattende mengde avfallstyper. På nettsidene er det en oversiktlig presentasjon av alle avfallstypene. 

  skjermbilde fra returairis.no

  Hver avfallstype har sin side  hvor en får all informasjon en kan tenke seg om det spesifikke avfallet, samt kontaktinformasjon til rådgivere innenfor området og hvilke utstyr som er egnet til avfallstypen.

  Skjema for selvbetjening

  Nettsidene legger opp til stor grad av selvbetjening for kundene. Det er en egen side oversikt over alle selvbetjeningstjenester. Løsningen tar i bruk CorePublish skjemamodul for å bygge de forskjellige skjemaene. Skjemaene har egen utforming for å passe inn i designet for nettsidene.

  Skjema med betaling via Vipps

  Skjemaet for bestilling av container gir brukerne mulighet til å bruke betalingstjenesten Vipps.

  Mobil med skjermbilde av skjema med vipps

  Dette er løst ved en direkte integrasjon mot DNBs Vipps-løsning. Du kan se løsningen her.

  CoreTrek Sandefjord
  Klinestadmoen 10
  3241 Sandefjord

  CoreTrek Sandnes
  Holbergs gate 15
  4306 Sandnes

  CoreTrek Oslo
  Myrens Verksted 2
  0473 Oslo


   

  Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord