Skagerak Energi hadde behov for en nettside hvor kunden enkelt kan finne den informasjon de trenger. Nettstedet er responsivt og har et tiltalende design som har utstrakt bruk av ikoner.

Kjersti HaugenVi har hatt tett og god kontakt med leverandøren gjennom hele prosessen. Det er jo litt ekstra gøy at en lokal leverandør vant frem, og de har virkelig ikke skuffet og er klar på at arbeidet ikke er avsluttet når sidene lanseres.

 

Kjersti Haugen, systemansvarlig for de nye nettsidene

Les hele artikkelen i Skageraknytt

Flere nettsted i samme løsning

Skagerak Energi er et konsern med mange forretningsområder og datterselskap. 

skjermdumper fra skagerakenergi.no

Skagerak Energi har samlet flere nettsted i samme løsning. En dropdown meny i toppen gir brukerne mulighet til å navigere mellom de forskjellige nettstedene:

  • Skagerak Energi
  • Skagerak Nett
  • Skagerak Kraft
  • Skagerak Varme

Hvert av selskapene har sitt egen nettsted. Ved å samle nettstedene i samme løsning kan en dra nytte av synergieffekter som å dele maler og innhold.

Oversikt over kraftverk

Skagerak Kraft har mange kraftverk i Sør-Norge. Kraftverkene presenteres i et oversiktlig kart hvor brukeren kan navigere seg fram til kraftverket han/hun ønsker å se nærmere på. 

skjermdumper fra skagerakenergi.no

I tillegg har kartet filterfunksjon hvor brukeren kan velge type kraftverk, vassdrag, fylke og årlig produksjon. Se oversiktskartet her.

Hvert av kraftverkene presenteres i en egen mal hvor sentrale data er fremhevet med ikon og data. Kraftstasjonens plassering vises i eget kart og en kan enkelt navigere videre til andre kraftverk i samme vassdrag. Via en integrasjon med yr.no vises været for området.

Internettmagasin

En del av løsningen er Skageraknytt som er et internettmagasin fra Skagerak Energi. Her fortelles historier fra, og i tilknytning til, Skagerak-konsernets virksomhet.