Vi i CoreTrek er stolte av å ha vært med hele veien fra forprosjekt, utvikling, testing til lansering. Det har vært fantastisk å samarbeide med Skagerak Energi. Vi er derfor ikke overrasket over at det er nettopp dem som mottar denne prisen. Mange dyktige ansatte hos Skagerak Energi og deres datterselskaper har gjort en super jobb med godt og leservennlig innhold for hele nettsiden.
Derfor sier vi det en gang til: GRATULERER!

Farmandprisen er en av Norges mest prestisjefylte næringslivspriser og har vært delt ut i ulike kategorier hvert år siden 1955.
Skagerak Energi har hovedkontor i Porsgrunn og er et av landets ledende kraftselskaper. De har totalt 610 ansatte i flere datterselskap som Skagerak Nett, Skagerak Kraft og Skagerak Varme. Dette kan du selvsagt lese mer om på nettsiden deres.

Dette er nettsiden

www.skagerakenergi.no er et stort nettsted som dekker flere firmaer under én paraply. Hvert selskap har sine egne næringsfelt, men alt er samlet i ett felles nettsted for å skape en felles profil og gjenkjennelse for kundene. Hvert enkelt selskap har sin egen struktur, innhold og fargeprofil på nettstedet.

I tillegg har hele konsernet et felles magasin-nettsted som henter innhold fra de ulike selskapenes sider. Dette presenteres i en mer leservennlig utforming på www.skageraknytt.no

www.skageraknett.no har brukervennligheten stått i fokus. Her finnes gode funksjoner og skjemaer som gir kundene mulighet til å enkelt kontakte selskapet til alle døgnets tider. De har også implementert en chatbot som forenkler prosessen for kundene. Se hvordan dette er gjort.

På www.skagerakkraft.no finner du en smart kartløsning med filter. Her ser kundene alle kraftverkene til Skagerak Kraft og de kan dermed følge med på hvor strømmen deres kommer fra.

Slik lagde vi nettsiden

Sammen med Skagerak Energi gjennomførte vi en detaljert spesifikasjon for nye nettsider. Basert på mål og målgrupper komponerte vi en innholdsstruktur, wireframes og beskrev hver enkelt funksjon grundig. Les mer om CorePhases, vår modell for forprosjekt.

Deretter satte vi i gang med webdesign og utvikling. Brukerundersøkelsene som ble gjort på interaktiv prototype, ga mange nyttige innspill for design, struktur og innholdet på siden. Skagerak Energi har selv stått for innhold, tekst og bilder til nettsiden. Sidene ble lansert etter planen 1. februar 2018.

Farmandprisen for beste nettsted ble første gang delt ut i 2006, og etter dette har en vinner blitt kåret årlig. Vi gratulerer også en annen av våre kunder; Norfund vant Farmandprisen 2018 for beste årsrapport!