Viken senter

skjermbilde fra vikensenter.no
Bransje: Forskning, Helse
Teknisk platform: CorePublish
Lansert
Nettside
  • Line Eintveit

    Rådgiver
    Line Eintveit
    971 81 866
    Se e-post

Viken senter er en ideell diakonal stiftelse som fremmer psykisk helse og livskvalitet gjennom behandling, forebygging, sjelesorg, fagutvikling og forskning. Stiftelsen har et særlig fokus på landsdelens behov innenfor psykisk helse.

Stiftelsen nettsider har fått et lett og moderne uttrykk som reflekterer den gode atmosfæren på senteret og den flotte naturen rundt. Nettsidene er laget på CorePublish og tar i bruk responsive webdesign slik at sidene er tilgjengelig på alle plattformer.

På forsiden presenteres flotte bilder fra senteret, senteres kjernevirksomhet og kommende aktiviteter.

Oversiktlig presentasjon av aktiviteter

skjermbilde fra vikensenter.no

Senterets mange aktiviteter og kurs presenteres i en oversiktlig kalender hvor type aktivitet er tagget og brukeren kan klikke videre for mer informasjon og påmelding.

Innholdsproduksjon

Vi har tatt oss av illustrasjon, bilder og tekstproduksjon til nettsidene. Fotograf Tommy Ellingsen har vært på Setermoen og fotografert de flotte omgivelsene, bygningene og menneskene på senteret. Den nederlandske illustratøren Vincent Keuchen har laget ikoner til forsiden. Vi har etter innspill fra Viken senter skrevet teksten til nettsidene og hjulpet til med publisering.

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord