Det siste året har vi blitt overøst med nyheter om kunstig intelligens (KI) og mer eller mindre realistiske visjoner om hvordan KI skal forandre hverdagen vår. Realiteten er at KI allerede i en viss grad påvirker hvordan vi jobber. Vi i CoreTrek bruker eksempelvis KI daglig for å løse oppgavene våre mer effektivt, og vi tester stadig nye løsninger som benytter seg av KI.

Når du søker etter noe på en nettside eller Google, så ønsker du selvsagt å få et svar på det du lurer på, og ikke en masse lenker fra all verdens nettsider. Problemet er at selv om du får lenker til artikler, må du selv lese alt og forstå det før du finner svaret du søker etter.

Spesielt gjelder dette nettsteder med mye innhold og lange, kompliserte tekster. En samtale med chatboten øker frustrasjonen bare enda mer. "La meg få snakke med et menneske" er kanskje det mest brukte spørsmålet i en tradisjonell chatbot. Dette har vi gjort noe med. Derfor har vi utviklet coreAI. Du spør og får svar - helt enkelt.

Hva er coreAI?

CoreAI henter inn alt innhold på nettstedet, tolker det og bruker kunstig intelligens for å gi brukeren klare svar på spørsmål han stiller. I tillegg til innholdet på nettstedet, leser coreAI alle tilknyttede PDF-er og andre definerte kilder.  En kraftig oversetterfunksjon sørger for at coreAI svarer på samme språk som spørsmålet stilles på. CoreAI kan svare brukeren på sitt eget morsmål, uavhengig av språket som er brukt på nettstedet.

Hvem kan bruke coreAI?

Alle kan bruke coreAI helt uavhenig av CMS eller plattform nettsiden er laget på. Du får tilgang til en enkel programkode som legges inn på nettsiden, og så er du i gang. Når det gjelder pris så gjelder følgende:

  • Ingen oppstartskostnad
  • Pris per måned basert på nettstedets størrelse og antall spørsmål som brukerne stiller
  • Ingen bindingstid
  • 20 % rabatt for årsabonnement 

 

Vil du se og høre mer om coreAI?

Du kan teste coreAI på vår nettside dersom du følger denne lenken: coreAI

Har du lyst til å vite mer, bli pilotkunde eller få en demo så kan du sende en epost til kristian@coretrek.no så finner vi en tid for dette.

Vi kommer også snart opp med nye datoer for felles webinar (demo-visninger) av coreAI.