Bouvet logo
Bouvets 1000 konsulenter tilbyr tjenester innen kommunikasjon, design, interaksjonsdesign og implementering av websider, i tillegg til systemintegrasjon, SAP, Business Intelligence, applikasjonsforvaltning og kurs. Bouvet har kontorer i Oslo, Skien, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim.
 

Olavstoppen logo
Olavstoppen AS er et datterselskap av Bouvet ASA. Selskapet ble etablert i Stavanger 1. mai 2010. Olavstoppen har spesialister på strategi- og konseptutvikling, informasjonsarkitektur, interaksjonsdesign, utvikling av prototyper, grafisk design, front-end utvikling, innholdsutvikling, brukertesting, søkemotoroptimalisering og statistikkoppfølging.
 

Gurusoft logo

Gurusoft - ledende leverandør av nettbutikk plattform - Gurusoft Ecommerce - integrert med Visma, Microsoft og SAP ERP! 

CoreTrek kan i samarbeid med Gurusoft tilby avanserte nettsider for content marketing og e-handel i tett samspill. Eksempel på en slik kunde er www.hyttetorget.no

 

Fox data logo
Fox Data har produsert ca 50 nettsteder under NHO-paraplyen basert på CorePublish. Vi har et nært samarbeide med Coretrek og spiller regelmessig på lag med deres dyktige medarbeidere. 
 

Logo Fanbooster
Fanbooster er Facebook Marketing Partner og tilbyr system for å forenkle og effektivisere din tilstedeværelse på Facebook. Fanbooster har over 4000 brukere av sitt system.