Bouvet logo
Bouvets 1000 konsulenter tilbyr tjenester innen kommunikasjon, design, interaksjonsdesign og implementering av websider, i tillegg til systemintegrasjon, SAP, Business Intelligence, applikasjonsforvaltning og kurs. Bouvet har kontorer i Oslo, Skien, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim.
 

Olavstoppen logo
Olavstoppen AS er et datterselskap av Bouvet ASA. Selskapet ble etablert i Stavanger 1. mai 2010. Olavstoppen har spesialister på strategi- og konseptutvikling, informasjonsarkitektur, interaksjonsdesign, utvikling av prototyper, grafisk design, front-end utvikling, innholdsutvikling, brukertesting, søkemotoroptimalisering og statistikkoppfølging.
 

Gurusoft logo

Gurusoft - ledende leverandør av nettbutikk plattform - Gurusoft Ecommerce - integrert med Visma, Microsoft og SAP ERP! 

CoreTrek kan i samarbeid med Gurusoft tilby avanserte nettsider for content marketing og e-handel i tett samspill. Eksempel på en slik kunde er www.hyttetorget.no

 

Fox data logo
Fox Data har produsert ca 50 nettsteder under NHO-paraplyen basert på CorePublish. Vi har et nært samarbeide med Coretrek og spiller regelmessig på lag med deres dyktige medarbeidere.