Bouvet logo
Bouvets 1000 konsulenter tilbyr tjenester innen kommunikasjon, design, interaksjonsdesign og implementering av websider, i tillegg til systemintegrasjon, SAP, Business Intelligence, applikasjonsforvaltning og kurs. Bouvet har kontorer i Oslo, Skien, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim.
 

Olavstoppen logo
Olavstoppen AS er et datterselskap av Bouvet ASA. Selskapet ble etablert i Stavanger 1. mai 2010. Olavstoppen har spesialister på strategi- og konseptutvikling, informasjonsarkitektur, interaksjonsdesign, utvikling av prototyper, grafisk design, front-end utvikling, innholdsutvikling, brukertesting, søkemotoroptimalisering og statistikkoppfølging.

Logo BankID

BankID sørger for trygg og sikker ID og signering. 3,9 millioner nordmenn har BankID. Fra 1 juli 2018 ble BankAxept og Vipps en del av BankID.

CoreTrek leverer autentifiseringsløsninger fra BankID for å sikre enklere og sikrere pålogging.

Signant logo

Signant fra Maestrosoft AS levere digitale signering på dine PDF-dokumenter. Dette er en sterk signatur etter Esignaturloven som stiller strenge krav til autentisering av dokumentinnnhold og undertegner. Avansert elektronisk signatur bsert på kvalifiserte sertifikater fra BankID, Buypass, Svensk bankID og NemID. 

CoreTrek leverer skreddersydde løsninger for digital signering basert på Signant Webservice.

Fox data logo
Fox Data har produsert ca 50 nettsteder under NHO-paraplyen basert på CorePublish. Vi har et nært samarbeide med Coretrek og spiller regelmessig på lag med deres dyktige medarbeidere.