Vi har jobbet lenge og mye med å lage coreAI. CoreAI gir deg svar basert på innholdet vi har på denne nettsiden, www.coretrek.no, og ikke fra alle andre nettsider i verden. Vi ser frem til deres tilbakemeldinger på de svarene dere får fra coreAI.

Hvordan coreAI endrer spillereglene: I motsetning til tradisjonelle søkemetoder, som ofte gir deg lenker og artikler, gir coreAI deg direkte svar på ditt spørsmål. Dermed behøver du ikke selv å lese, tolke og forstå artikler, coreAI har lest hele nettstedet for deg og kommer med svaret. Dette sparer deg for tid og innsats, og gir en mer tilfredsstillende brukeropplevelse enn tidligere generasjons chatbotter, eller om du bruker nettstedets søk eller navigasjon.

Vær kritisk og bidra: coreAI streber etter å gi nøyaktige svar, men det er viktig å huske at den ikke kan garantere å svare 100% korrekt. CoreAI og AI-tjenestene den bruker er fortsatt under utvikling. Vi oppfordrer deg til å være kritisk til svarene og hjelpe oss med å forbedre coreAI ved å gi tilbakemeldingen på svarene du får.

Personvern – vår prioritet

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi bruker betalte og sikre AI-tjenester som sier de ikke deler data som sendes tll de. Vi anbefaler deg likevel at du unngår å dele personlig informasjon som navn, adresse, fødselsnummer, e-post, telefonnummer og lignende. Husk at dataene kan lagres utenfor Norge i AI-tjenestene som er i bruk, så vær forsiktig med å bruke persondata i dine spørsmål.

Hvordan bruke coreAI

Det er enkelt å komme i gang med coreAI. Klikk på coreAI-symbolet til høyre på skjermen. En dialogboks vil åpne seg hvor du må akseptere at coreAI er en testversjon og at svarene er generert ved hjelp av kunstig intelligens og kan være unøyaktige.

For å stille et spørsmål til coreAI, skriv inn spørsmålet ditt i dialogboksen. Du kan stille alle typer spørsmål, som åpne spørsmål, spørsmål med ja/nei-svar eller spørsmål med flere svaralternativer.

coreAI vil raskt svare på spørsmålet ditt. Hvis du er fornøyd med svaret, kan du gi coreAI et smil og en sur munn hvis du er misfornøyd.  Legg gjerne til kommentar om hva som er feil med svaret.

Ditt engasjement og tilbakemeldinger er viktige for oss. De hjelper oss å forbedre coreAI og gjøre den til en enda bedre tjeneste.

Lykke til - vi håper du vil like coreAI.