I disse dager leverer CoreTrek de tre kursene til Gokstad Akademiet. Regjeringens korona-tiltak har gitt akademiet mulighet til å utvikle og lansere nettbaserte kurs som er gratis for de første 120 som melder seg på. Oppstart i august 2020.  

Gjennom regjeringens korona-tiltak har Gokstad Akademiet som holder til i Sandefjord, fått tildelt midler for å gjennomføre åtte nettkurs som gir fem studiepoeng hver. CoreTrek har i løpet av august bygget opp presentasjoner til kursene innføring i digital markedsføring, søkemotoroptimalisering (SEO) og markedsføring i sosiale medier. 

- Det har vært utrolig spennende for oss å se på hva vi selv leverer til våre kunder på en måte som vi ønsker at fremtidens kolleger skal kunne om faget. Det har vært både lærerikt og utfordrende å snu oss rundt for å få til dette. Ikke minst fordi vi hadde kun en måned fra regjeringens tiltak var godkjent og iverksatt, til kursmateriellet skulle være klart for studentene skolestart 31. august, sier Marianne Blindheim Eriksen, byråleder i CoreTrek AS. 

Kurs i digital markedsføring, SEO og sosiale medier

Kurset innføring i digital markedsføring gir et innblikk i ulike strategier, taktikker og tiltak, samt hvordan man utarbeider strategier og handlingsplaner i digital markedsføring. I kurset søkemotoroptimalisering får man blant annet en introduksjon i hva SEO er og hvordan søkemotorene fungerer. Mens kurset annonsering i sosiale medier gir en praktisk tilnærming til hvordan man setter opp kampanjer, målgrupper og annonser. 

- For oss som jobber i Gokstad Akademiet, har det vært en litt unormal prosess i en unormal tid. Vanligvis har vi godt med tid til å utvikle et kurs og vi pleier også å ha studentene våre tilstede på akademiet. Denne gangen øynet vi muligheten for å kunne tilby helt nye kurs som vi ser det er stor etterspørsel etter, og de er nettbaserte og gratis for de første 120 påmeldte. Vi håper med dette å kunne tiltrekke oss en ny gruppe studenter og samtidig være et høyaktuelt tilbud, sier Atle Bjurstedt, daglig leder ved Gokstad Akademiet. 

God relasjon og rask levering

Akademiet som er lokalisert i Sandefjord gått nye veier for å få levert faglig innhold og kompetanse til studentene. 

- Det var enkelt for oss å se til CoreTrek AS som vi har fulgt over flere år. De har et godt rykte på seg i Vestfold og vi har mange felles relasjoner. Det at de nå har utviklet en egen markedsavdeling gjorde det enkelt for oss å få tak i kompetansen vi søkte etter. Og de har levert til høy kvalitet, tre komplette kurs på en måned. Og det kommer nok en bestilling på flere ganske snart. Nå gleder vi oss til å dele dette med studentene våre, sier Bjurstedt. 

Les mer om Gokstad Akademiet og nettbaserte kurs