Logo Google AnalyticsHva er GA4 og hvorfor trenger du kurs i det?
Google Analytics 4, eller GA4, er et fantastisk verktøy for å analysere trafikken og brukermønstre på nettsidene dine. GA4 gir deg mulighet til å spore brukeratferd på tvers av plattformer og enheter. Du kan for eksempel se hvor mange som besøker nettsiden din fra mobil, nettbrett eller PC, og hvilke sider de klikker på.

Brukervennligheten oppfattes imidlertid av flere som svakere enn tidligere versjoner. Vi får derfor en rekke henvendelser og spørsmål rundt hvordan data som tidligere var lett tilgjengelig, nå kan hentes ut.

Hva lærer du på kurset?
I kurset gir vi en innføring i hvordan GA4 er oppbygd og hvordan du kommer i gang med analyse av trafikken og brukermønstre på nettsidene dine. Vi forklarer logikken bak dataene og hvordan du bør tolke disse. I tillegg viser vi hvordan du får tilgang til rapporter du kanskje har savnet, og hvordan du enkelt kan lage skreddersydde rapporter som gir deg svar på dine viktigste data.

Når og hvordan gjennomføres kurset?
Kurset arrangeres som et digitalt kurs og gjennomføres flere ganger i løpet av året. Kurset varer i 2 timer, og vi setter i tillegg av en halvtime for eventuelle spørsmål og dialog.

De neste kursene er: 

onsdag 31. januar kl 09:00 - 11:00. Vi setter i tillegg av tiden frem til kl. 11:30 for eventuelle spørsmål og dialog. Meld deg på her!

torsdag 4. april kl 09:00 - 11:00. Vi setter i tillegg av tiden frem til kl. 11:30 for eventuelle spørsmål og dialog. Meld deg på her!

torsdag 23. mai kl 09:00 - 11:00. Vi setter i tillegg av tiden frem til kl. 11:30 for eventuelle spørsmål og dialog. Meld deg på her!

 

Pris for deltakelse: 

  • Første deltaker fra ditt firma: kr 1 900,- eks mva
  • Flere deltakere fra samme firma: kr 950,- eks mva per ekstra deltaker

Deltakelse faktureres i etterkant og lenke til kurset sendes ut dagen før kurset avholdes.