Portrettbilde av Endre Vestre

Endre har arbeidet med å lage digitale løsninger i over 25 år. Fra den spede begynnelse hvor det var digitale plakater for kiosken på hjørnet, til forretningskritiske systemer for kunder som OBOS, Hydro, Legeforeningen, Flyktninghjelpen, AFP med flere. I 2020 var han co-gründer for Jelpr, en tjeneste for å dele menneskelige ressurser mellom ulike arbeidsgivere. Men nå har han hoppet av gründertilværelsen og kommet til oss.

En totalpakke som imponerer

Dette sier Endre om hvorfor valget falt på CoreTrek:

- Etter å ha gründet og drevet en startup i tre år, ønsket jeg å gå videre og arbeide i et større miljø, der spennvidden i prosjektene og kundene var større. Med over 20 års fartstid som konsulent var jeg også bevisst på hva som var viktig for meg hos en ny arbeidsgiver:
Flinke folk, spennende kunder, totalleverandør og å være utforskende når det gjelder ny teknologi - alt dette fant jeg hos CoreTrek, sier Endre.

- CoreTrek har kunder innen alle sektorer og bransjer, mange av kundene har vært hos CoreTrek i to årtier. Det er lite som sier mer om kvaliteten i hva som leveres enn langvarige kunderelasjoner. I en bransje som vår, hvor trender og teknologier fornyes i et enormt tempo, er CoreTreks lange historie med sine kunder et usedvanlig og sjeldent kvalitetsstempel, fortsetter han. 

Framme i skoa og innovative

Endre startet hos oss 1.januar og har allerede lagt merke til at CoreTrek er “i gassen”

- Jeg ble mektig imponert da jeg fikk en sniktitt på coreAI. Et AI-søk laget av CoreTrek som gir fantastiske sanntids-søkesvar fra kundens nettsider, og som jeg tør garantere blir en bransjestandard. CoreAI er allerede ute hos enkelte kunder i pilot. Jeg gir gjerne en rask demonstrasjon av dette verktøyet om noen er nysgjerrige på hvordan det fungerer. Det er bare å ta kontakt, sier Endre.

CoreTrek = summen av menneskene

Det som virkelig overbeviste Endre om at CoreTrek var et riktig valg for ham, var møtet med menneskene som utgjør CoreTrek. 

- En fantastisk samling med dyktige fagfolk. Rådgivere, utviklere, markedsførere, designere, tekstforfattere, innholdsprodusenter, selgere og søkemotoreksperter. Det appellerer veldig til meg at all denne kompetansen er under ett og samme tak. Dette gir smidige og forutsigbare leveranser og balanserte tverrfaglige råd. Jeg gleder meg skikkelig til å jobbe med denne gjengen, avslutter han.

Takk for veldig hyggelige ord, Endre - vi er skikkelig glad for at du valgte å jobbe hos oss!