Easyweb har i over 10 år hjulpet sine kunder med tjenester rundt webutvikling og markedsføring. I løpet av denne perioden har Easyweb bygget opp en imponerende kundeportefølje og et solid renomme innen netthandel og performance marketing. Med 8 ansatte i Sandefjord og et utviklermiljø på 8 personer i India vil de nå styrke CoreTreks Wordpress-, e-handels- og markedsføringsavdelinger.

- Med vår plan om å bli en ledende aktør i Norge innen komplette digitale løsninger passer Easyweb svært godt inn i våre planer. Vi har sett hvordan Anders og teamet hans har vokst, og i mange år levert gode løsninger for sine kunder. Vi er sikker på at Easyweb vil bidra sterkt i årene som kommer til at CoreTrek kan bli en enda bedre leverandør, sier Kristian Susnic, administrerende direktør i CoreTrek.

- Vi har hatt en fantastisk reise med Easyweb de siste 10 årene. Vi har dyktige ansatte, samarbeidspartnere og spennende kunder. Nå gleder vi oss til et nytt kapittel som en del av solide CoreTrek. Jeg er glad for at selskapet fortsatt vil ha hovedbase i Sandefjord med lokale eiere i ryggen. Vi ser store synergier med å slå miljøene sammen”, sier Anders Årstein Hansen, daglig leder i Easyweb.

 

Bilde av Easywebs ansatte og administrerende direktør i CoreTrek

Easywebs ansatte med CoreTreks admininistrerende direktør, Kristian Susnic.
Fra venstre: Nick Franken, Anders Årstein Hansen, Torfinn Lien Skalleberg, Kristian Susnic, Gaute Terland, Martine Lilløy Brun, Lasse Haraldsen, Fredrik Svendsen og Elisabeth Naglestad. 
 

Styrker fagmiljøene og øker kapasiteten

Med oppkjøpet av Easyweb styrker CoreTrek sine fagmiljøer innen Wordpress, Woocommerce og performance marketing. Dette betyr at CoreTreks kunder kan se frem til et enda sterkere fagmiljø innen disse tjenesteområdene, og tilgang til større team av dyktige spesialister, utviklere og rådgivere. Kort sagt, flere ressurser som kan bidra til å løfte resultatene fra deres nettsatsinger til nye høyder. Easyweb har også laget en egen app for presentasjon av nøkkeltall om trafikk og annen nyttig informasjon om nettsidene. Dette vil nå også komme alle Coretrek sine kunder tilgode.

CoreTrek: Et solid selskap i vekst

For de som har fulgt CoreTrek en stund, er det umulig ikke å ha fått med seg de mange oppkjøpene de siste årene. Med en offensiv vekstplan og en klar strategi om å kjøpe opp komplementerende selskaper, er CoreTrek på god vei til å bli en ledende leverandør av komplette digitale løsninger. Støttet av sin sterke historie, sunne drift og robuste eiere i Varro Vekstpartner og Holta Invest, er CoreTrek godt posisjonert for betydelig vekst i de kommende årene.

Les mer om Easyweb og deres egne tanker rundt det å bli del av CoreTrek på Easywebs egne nettsider.