- Vi har over de siste 10 årene bygget CoreTrek til en av Norges ledende leverandører av nettløsninger, programmeringstjenester og digital markedsføring. Vi hjelper kundene våre å bli synlige på nett ved å skape gode digitale kundereiser og brukeropplevelser. Det er med stor entusiasme vi nå tar fatt på neste kapittel i selskapets historie med Varro Vekstpartner og Holta Invest i ryggen, sier Kristian Susnic, daglig leder i CoreTrek.

Varro Vekstpartner og Holta Invest eier nå til sammen 75% av selskapet. Resterende 25% eies av ledelsen og styret.

- Vi er imponert over Kristian og resten av teamet i CoreTrek. De har skapt en bunnsolid virksomhet med god vekst og lønnsomhet. Dette på basis av høy kundetilfredshet og svært kompetente ansatte sier Jonas Bjørnstad Western, Partner i Varro Vekstpartner.

CoreTrek ble etablert for 22 år siden med en visjon om å lage pålitelige og effektive løsninger på nett. Utgangspunktet for leveransene har vært CoreTrek sitt egenutviklede publiseringssystem, CorePublish. Nå teller selskapet totalt 75 ansatte og baserer fortsatt mange av kundeleveransene på CorePublish, i tillegg til også å levere nettløsninger på såkalte “open source plattformer” som WordPress, Drupal og Laravel.

En spennende fremtid med mange muligheter for CoreTrek

- CoreTrek har mange spennende år foran seg. De er godt posisjonert i et stort og robust marked i vekst, sier Haakon Guttormsen, Investment Manager i Holta Invest.

- Det kan også være muligheter for selskapet å vokse internasjonalt, legger Harald Gaupen, partner i Varro Vekstpartner, til.

- Varro og Holta Invest er solide og langsiktige eiere. De vil kunne bidra med vekstkapital, relevant erfaring og nettverk slik at vi sammen på en god måte kan videreutvikle alt det flotte vi har bygget opp i CoreTrek, sier Susnic.

Helge Krossøy og Trygve Larsen vil fortsette sine styre-engasjement i selskapet.

- Det har hele tiden vært viktig for oss at en ny eier av selskapet deler våre verdier. Vi har hatt en nær og tillitsfull dialog med Varro og Holta Invest, og er sikre på at vi sammen vil ivareta våre ansatte og kunder på best mulig måte også fremover sier Helge Krossøy, styreleder i CoreTrek. 

- Når vi også visste at det var mange CoreTrek-aksjonærer som ønsket å realisere gevinsten og det kom en solid interessent med en fornuftig pris, var både styret, eierne og de ansatte alle positive til transaksjonen, fortsetter Krossøy 

- Vi er veldig tilfredse med å kunne investere i betydningsfulle arbeidsplasser og lovende virksomheter i det lokale næringslivet. Med nye eiere vil forhåpentligvis CoreTrek kunne skape enda bedre vekstvilkår for et sterkt web-miljø med hovedkontor i Sandefjord sier Odd Gleditsch d.y. på vegne av Mattisberget AS, en av investorene bak Varro Vekstpartner.

For å realisere sin offensive vekstplan vil CoreTrek styrke organisasjonen betydelig, både gjennom egen rekruttering og ved oppkjøp. Dette er noe som vil komme alle våre kunder til gode ved at vi kan tilby større bredde og mer kapasitet til våre kunder. – Ta kontakt hvis du vil bli en del av dette drømmelaget, oppfordrer Susnic.

Om Coretrek

CoreTrek er en av Norges ledende leverandører av nettløsninger for alle digitale flater til bedrifter, offentlig virksomhet og organisasjoner. Selskapet teller totalt 75 ansatte og er lokalisert i Sandefjord, Oslo, Sandnes og Stavanger. 

Om Varro Vekstpartner

Varro Vekstpartner er et forvaltnings- og investeringsselskap basert i Sandefjord. Selskapet fokuserer på å investere i og utvikle små og mellomstore bedrifter, og har et langsiktig perspektiv på sine investeringer. Varro har to partnere, Harald Gaupen og Jonas Bjørnstad Western. Les mer på https://www.varro.no/

Om Holta Invest

Holta Invest er et privat investeringsselskap heleiet av Kjetil Holta. Selskapet fokuserer på investeringer i unoterte selskaper, børsnoterte aksjer og eiendom og har 7 ansatte. Les mer på https://www.holta.com/
 

Se artikkel i Finansavisen

Se artikkel i Sandefjords Blad