Lokura er et Sandefjordsfirma med 7 utviklere som lager webløsninger og ERP-systemer. Selskapet startet som en avdeling i Incubeat, et investor- og gründerselskap med Kim Romero som hovedeier. 

- Etterhvert som behovet for IT-løsninger vokste for alle selskapene Incubeat etablerte, trengte de mer kapasitet og flere ansatte, dermed ble Lokura dannet. Nå er tiden moden for neste steg, og da passer det godt for både kunder og ansatte å få et solid selskap som CoreTrek til å bringe selskapet videre, sier Kim Romero, som også er daglig leder i Lokura.    

De ansatte gleder seg

CoreTrek kjøper opp Lukura, Adm. dir  Kristian Susnic og prosjektleder Camilla  Loe i CoreTrek sammen med 6 av 7 ansatte fra Lokura.
Adm. dir Kristian Susnic og prosjektleder Camilla  Loe i CoreTrek sammen med 6 av 7 ansatte fra Lokura.

En av de sentrale ansatte og deleier i selskapet, Kim Andre Hoff, som har vært med fra starten mener dette er en god løsning for de ansatte. 

- Vi har mange unge utviklere og CoreTrek har mange erfarne utviklere. Vi tror alle at dette blir en god match og at vi kan lære mye av å komme inn i et selskap som CoreTrek, sier Kim André Hoff.

Sponser kvinnefotballen i Sandefjord

En sak som er ekstra hyggelig i forbindelse med at Lokura nå blir en del av CoreTrek, er at både  CoreTrek og Lokura sitt søsterselskap - Dhub - er sponsorer av SF Kvinner. Det er alltid hyggelig når næringsliv og idrett kan samarbeide slik at det skapes gode lokale nettverk. CoreTrek har allerede laget den nye nettsiden til SF Kvinner (www.sfkvinner.no

CoreTrek: Et solid og ekspansivt selskap

Det har blitt noen pressemeldinger med tema CoreTrek og oppkjøp de siste årene. Styre og ledelse har en offensiv strategi og de har årlig kjøpt opp ett selskap siden 2017. CoreTrek i Sandefjord flyttet inn i nye lokaler sommeren 2021, og her er det allerede snart for trangt… 

- Vi kjøper ikke selskaper uten en klar strategi for oppkjøpet. Vi skal ikke bare bli større for størrelsens skyld, vi ønsker å være både en faglig og økonomisk solid aktør. Med Lokura på laget har vi et knallsterkt faglig utviklermiljø som vil gi oss enda større kapasitet til å gå løs på ulike prosjekter. I tillegg til utvikling av avanserte nettløsninger, ønsker vi å være en komplett partner som leverer hele spekteret; fra strategi til markedsføring og synlighet. Vi gleder oss over oppkjøpet og skal ta veldig godt imot våre nye kollegaer, sier administrerende direktør i CoreTrek, Kristian Susnic. 

Les mer om oppkjøpet av Lokura her