- Mariannes erfaring fra spesielt Schjærven Reklamebyrå hvor hun bygget opp innhold som både fag og avdeling, blir nyttig for oss i den satsingen vi nå gjør. I tillegg har hun meget god innsikt i bruk av sosiale medier i kommunikasjonen både betalt og organisk, og det gjør at vi planlegger å vokse også innenfor dette fagområdet, sier administrerende direktør Kristian Susnic.   

CoreTrek er en etablert aktør i markedet når det gjelder utvikling av nettsider og markedsføring gjennom Google Ads, SEO og sosiale medier med 57 ansatte i Sandnes, Sandefjord og Oslo. Nå blir det økt fokus på produksjon av innhold, strategiutvikling og generell rådgivning for å kunne levere hele tjenestespekteret.

- Det første jeg skal gjøre er å bruke tid sammen med de ansatte for å få innsikt i kompetanse, rutiner og kultur, og så er det å søke etter relevant kompetanse for å vokse. Vi skal ha innholdsrådgivere og -produsenter, medierådgivere og kampanjeansvarlige. Det er mye god kompetanse i CoreTrek allerede, men på grunn av økt oppdragsmengde og utvidelse av tjenestetilbudet må vi hente inn flere ressurser relativt raskt, sier Marianne Blindheim Eriksen. 

Marianne har nærmere 20 års erfaring i bransjen fra nevnte Schjærven Reklamebyrå hvor hun var Head of Content, hennes eget selskap Storygarden hvor hun leverte alt av innholdstjenester og også eventbyrået Kjentfolk hvor hun var Head of Content og kreativ leder. I tillegg har hun vært medforfatter av tre bøker i samarbeid med Alex Rosén på Kagge og CappelenDamm, hvorav den siste blir utgitt i løpet av 2019. Hyundai, Bohus, Block Watne, Epoq, Tilbords, Estee Lauder, Son Spa, Byggmax og Garanti Eiendomsmegling er eksempler på kunder hvor hun har levert innholdstjenester eller vært redaksjonelt ansvarlig.  

Om CoreTrek: 

CoreTrek er en av Norges ledende leverandører av nettløsninger for alle digitale flater til bedrifter, offentlig virksomhet og organisasjoner. Flere tusen webredaktører nyter hver dag godt av våre brukervennlige produkter.

CoreTrek har i dag 57 medarbeidere – Vi er digitale markedsførere, UX-designere, utviklere, rådgivere, prosjektledere, SEO-spesialister, innholdsprodusenter, tekstforfattere og mye mer. Du finner oss på våre kontorer i Oslo, Sandefjord og Sandnes.