CoreTrek støtter dette initiativet og bidrar nå med kr. 100 000,- 

- Jeg er stolt av å jobbe i en bransje som klarer å mobilisere sammen på denne måten, sier administrerende direktør i CoreTrek, Kristian Susnic. - Det er utrolig vondt og vanskelig å se det som utspiller seg i et land såpass nært oss. Uvirkelig nesten, fortsetter han.

- Umulig å ikke bli berørt

Det var naturlig for CoreTrek å bidra via Nerd Aid. Nerd Aid har bidratt i flere humanitære kriser, og det var ikke vanskelig å mobilisere igjen da krisen traff Ukraina. Initiativtaker Erlend Schei i Nerd Aid mener at IT-bransjen har et ekstra gir. Vi i CoreTrek tenker nok at de fleste har engasjert seg litt mer enn vanlig siden det som skjer i Ukraina er ganske nært og tett på. 

- Det er umulig å ikke bli berørt av dette. Jeg vet ikke; vi var akkurat ferdig med to år med pandemi, men for meg personlig blir de to årene fort glemt når jeg ser det som skjer i Ukraina. Norge er et privilegert land uansett hvordan vi snur og vender på det, sier Susnic.

Sterkere sammen

Når en hel bransje slår seg sammen og bidrar gir det resultater. Vi håper flere bransjer kan bli inspirert og gjøre det samme. Selv om vi kanskje møtes som konkurrenter i en anbudsrunde eller salgspitch, kan vi utrette flotte ting i fellesskap og bli sterkere sammen..

- Jeg håper Nerd Aid kan inspirere andre bransjer. Dette fellesskapet er både fint og nyttig. Det at én mann alene har startet dette sier jo litt om hva man faktisk kan få til, avslutter Susnic.

Vi oppfordrer andre til å bidra, og det kan man gjøre her: Nerd Aid 

Les mer om Nerd Aid her og her