Vi får med dette samlet mye kompetanse under ett og samme tak som kan tilby nye og eksisterende kunder et bredt spekter av tjenester. Vår ambisjon er å ta posisjonen som en ledende aktør i Norge innen komplette digitale løsninger. 

Et sterkt lag

Easyweb har i over 10 år hjulpet kundene sine med tjenester rundt webutvikling og markedsføring. I løpet av denne perioden har Easyweb bygget opp en imponerende kundeportefølje og opparbeidet et solid renommé innen netthandel og performance marketing. Med 8 ansatte som har flyttet inn her hos oss i Sandefjord, i tillegg til et utviklermiljø på 8 personer i India, vil CoreTreks Wordpress-, e-handels- og markedsføringsavdelinger bli betydelig styrket. Dette kommer både våre nåværende og fremtidige kunder til gode. Sammen er vi et meget sterkt lag. Vi synes også det er spennende med Easyweb-appen som vi planlegger å kunne tilby alle våre kunder med nettløsning i løpet av 2024. Les mer om denne appen her: https://easyweb.no/easyweb-appen/   

- Vi er sikre på at Easyweb vil bidra svært godt i årene som kommer slik at CoreTrek kan bli en enda bedre leverandør. Dette er en sulten gjeng med mye driv - en super match for oss. Vi er klare for å ta i mot oppgaver og prosjekter fra både nåværende og nye kunder. 2024 blir et spennende år, sier Kristian Susnic, administrerende direktør i CoreTrek.