– Det er veldig gledelig for CoreTrek å kunne ønske InBusiness velkommen til oss. Vi er to solide veteraner i nettbransjen som sammen blir et enda mer komplett og faglig sterkt miljø. Vi er svært glade for å nå kunne tilby våre eksisterende kunder og nye potensielle kunder et vidt spekter av produkter og tjenester innenfor nettsideløsninger, innholdsmarkedsføring og digital markedsføring, sier administrerende direktør i CoreTrek, Kristian Susnic. 

Fusjonen gir strategisk god vekst

CoreTrek har kjøpt flere selskaper de siste fire årene som del av selskapets strategi om å bli en mer komplett og sterkere partner for sine kunder.

- Det å få med InBusiness på laget gir oss viktig kompetanse innenfor nettbutikkløsninger. InBusiness har i mange år levert nettbutikker innen både B2C og B2B, og mange av dem har integrasjoner med ERP, PIM og ulike kassesystemer. Nettbutikk er nå mer aktuelt enn noen gang. Det er spennende for oss da dette var et område vi ønsket å ha sterkere inkludert i CoreTrek. I tillegg har InBusiness utviklet Medlemsnett, et populært medlemssystem med en god betalingsmotor. Denne skal vi videreføre. Vi tror også InBusiness vil få mye glede av vår kompetanse innenfor nettløsninger generelt, i tillegg til innholdsmarkedsføring. Vi er et stort apparat som jo gir flere fordeler for alle parter. Sammen er vi sterkere - rett og slett. Dette vil selvsagt også komme våre kunder til gode, fortsetter Susnic.

Litt trist å selge - men også betryggende

Alf Hinna etablerte InBusiness i Stavanger sammen med sønnen Arve for snart 24 år siden. Han synes selvsagt det er litt rart å se at hans livsverk skal blir en del av CoreTrek. Alf går nå av med pensjon, mens sønnen Arve blir med videre.
 
– Når jeg velger å ikke overta firmaet selv, er det betryggende at vi overtas av en bedrift vi kjenner til og har fulgt fra sidelinjen i nesten 20 år. Det at CoreTrek arbeider og tenker på samme måte som oss er veldig viktig. Dette var også avgjørende for oss da vi valgte selskapet som ny eier av InBusiness at CoreTrek ønker å overta alle ansatte og drive selskapet videre på en måte som gir kundene nye muligheter. CoreTrek har med hell gjennomført andre oppkjøp, noe som også var tillitsvekkende med tanke på en effektiv og skånsom overtakelsesprosess, sier Arve Hinna.
- Sett i lys av utviklingen på grunn av Corona-epidemien som snudde verden på hodet for noen uker tilbake ser jeg fordeler både for våre kunder og ansatte som blir del av et større, sterkere og mer robust selskap, sier Alf Hinna. - Jeg gleder meg til å følge med på reisen videre, selv om jeg nå skal følge med fra sidelinjen, fortdsetter han.

Over 60 ansatte, med kontorer i fire byer og hele landet som nedslagsfelt

CoreTrek har idag over 60 ansatte og kontorer i Oslo, Sandefjord, Sandnes og Stavanger.

- Vi har kunder fra Alta i nord til Lindesnes i sør. Normalt elsker vi å reise på besøk til kundene våre, men nå for tiden må vi nøye oss med hyppige videomøter. Håpet er at så mange som mulig av våre kunder og samarbeidspartnere skal komme seg gjennom denne utfordrende tiden vi står i nå og kunne vende tilbake til hverdagen slik vi kjenner den, sier Susnic.