Hvem er du og hva skal du jobbe med i CoreTrek?

  • Den første delen av spørsmålet var både stort og dypt, men jeg får svare at jeg er en enkel mann fra Vestfold som skal jobbe som kunderådgiver og løsningsarkitekt. 

Hva er din faglige lidenskap?

  • Jeg er opptatt av å lage nyttige og brukervennlige løsninger og blir ekstra begeistret når vi får til å måle nytteverdien av løsningene som lages. 

Hva var det som trigget deg med igjen å bli ansatt i CoreTrek?  

  • Det var så enkelt at gamlesjefen lurte på om jeg hadde grodd fast i jobben hos Oslo kommune. Det fikk meg til å tenke at tiden kanskje var inne for nye utfordringer. 

Hva tror du blir det mest givende med rollen din som løsningsarkitekt?

  • Jeg har vært heldig som i mange år har fått lov å ha en sentral rolle i forvaltningen og utviklingen av nettsidene til Oslo kommune. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med alle her i Coretrek og å møte flere kunder og jobbe med flere nettsider og løsninger samtidig. 

Hva tror du er den viktigste egenskapen for å være en god rådgiver/løsningsarkitekt?

  • Jeg tror det kan være nyttig å kunne flere språk. Da snakker jeg verken om fransk eller programmeringsspråk som PHP, men om det å kunne snakke forretning og brukerbehov med kunden på den ene siden, og så snu seg og snakke løsninger med designere og utviklere på den andre siden. 

Hva engasjerer deg når du ikke er på jobb?

  • De siste årene er det oppussing hjemme som har tatt det meste av engasjementet mitt hjemme. Jeg ble født med 10 tommeltotter, men er i god driv til snart å bare ha to igjen :)

Velkommen til CoreTrek, André!