CoreTrek har en bevisst tanke rundt det å bidra og gi muligheter. Dette er synlig på flere måter -  gårsdagen var ikke et bare et PR-stunt.

Kontoret i Sandefjord sertifisert miljøfyrtårn

Det ble en hyggelig og interessant formiddag på kontoret i Sandefjord igår, med besøk av ordfører Bjørn Gleditsch som var på “rundreise” for å dele ut plaketter til flere bedrifter i kommunen. Han hadde fått dagens dose wienerbrød da han kom til CoreTrek, men vi fikk presentert oss og fortalt om vårt arbeid, samt høre om det Sandefjord kommune gjør med tanke på bærekraft. På bildet over ser vi ordfører i Sandefjord Bjørn Gleditsch og prosjektleder i CoreTrek Ken Bjørntvedt Olsen.

Sponsor for Sandefjord Fotball Kvinner 

Nina Gundersen og Anniken B. Gunleiksrud presenterer CoreTrek som sponsor for SF KvinnerFoto: Nina Gundersen og Anniken B. Gunleiksrud presenterer CoreTrek som sponsor for SF Kvinner

Den store satsningen til SF Kvinner er noe vi synes er veldig spennende å være med på. Fotball-laget ligger nå i 2. divisjon og har store ambisjoner og et mål om å komme opp i Toppserien. Det er et ungt lag med sultne spillere, de vil noe - og CoreTrek vil gjerne bidra til at de får økonomiske midler for å nå dette målet. Med denne satsningen ønsker SF Kvinner å bli en arena for talenter i fylket. Her skal unge jenter kunne gå gradene uten å måtte flytte til Oslo, Bergen eller Trondheim for å få spille på et høyt nivå. I tillegg til økonomisk støtte har CoreTrek også laget den nye nettsiden til laget. På gårsdagens sponsor-arrangement syntes vi det var naturlig at to damer v/Nina Gundersen og Anniken B. Gunleiksrud representerte bedriften. Kvinner og tech er absolutt ikke fremmed for oss. Vi heier på flinke damer - ikke bare på kvinnedagen.
 

Å gi muligheter er vårt fokus 

Alle disse tiltakene er noe vi gjør med glede.
- administrerende direktør Kristian Susnic

Det å gi muligheter er noe vi verdsetter i CoreTrek. Vi er veldig glad i idrett og sponser flere ulike lokale lag for barn og unge, både innen handicap-idrett, hestesport, håndball og fotball. CoreTrek som arbeidsgiver tar også ansvar når det kommer til å «dytte» folk ut i arbeidslivet. Vi har både utplassert elev fra VGS i arbeidspraksis, “Intern” fra høyskolen (vår siste “Intern” gikk rett inn i fast stilling som utvikler), kandidat fra NAV via iFokus og JobbSMAK via NAV.  JobbSMAK er et konsept hvor unge som har falt ut av arbeidslivet på grunn av sykdom eller andre forhold får “smake” på arbeidshverdagen med 5 dager i praksis hos oss. Alder er heller ingen hindring for CoreTrek. Vi ansetter både unge og senior - kvinner som menn. 

- Alle disse tiltakene er noe vi gjør med glede. Det er ikke for å fremstå politisk korrekt i en firmapresentasjon. Vi mener at det å bidra er givende og positivt også for arbeidsmiljøet. Det er fint å se at vi kan tilføre lokale idrettslag økonomiske midler som de trenger og får glede av. Det er også flott å rekruttere arbeidstakere på ulike måter - ikke bare via et eksternt rekrutteringsbyrå som kanskje ikke kjenner oss og vår profil godt nok, sier administrerende direktør Kristian Susnic.