Mann som viser mobiltelefon- Det var veldig morsomt å være på ballen igjen og kunne etablere en helt ny app fra bunnen av, sier Tommy Leirvik (t.h), utvikler i CoreTrek. 

Fra 1,9 til 4,5 stjerner i App Store

Den nye appen har flere nye funksjoner og muligheter. Nå kan du for eksempel som kunde selv - dog mot et ekstra gebyr - ombestemme deg dersom du likevel ønsker en pakke levert hjem. Det er også mulig å sende pakker direkte mellom privatpersoner. Ved å registrere deg som medlem av fordelsprogrammet til PostNord blir denne tjenesten levert til en lavere pris enn minsteprisen markedet har i dag. Appen har blitt lastet ned over 450 000 ganger og har allerede rukket å bli ganske så populær. En høyere score i App Store viser gode tilbakemeldinger fra brukerne, og appen har gått fra 1,9 til 4,5 stjerner basert på de 2500 tilbakemeldingene den har fått.
 
- Likevel vil vi nok oppleve en del ikke-relevante omtaler. Dette kan for eksempel dreie seg om sporing av sendingene og at varer ikke har blitt levert, noe som er faktorer vi i CoreTrek ikke har kontroll på, men de vil jo påvirke resultatet for appen. Uansett skaper alle disse tilbakemeldingene et engasjement, og vi får mye viktig feedback sier Leirvik.

Grundige brukertester

Det er ikke bare utviklerteamet i CoreTrek som har vært involvert i arbeidet med denne nye appen. Flere ansatte har deltatt i brukertester og gitt nyttige tilbakemeldinger. Vi er tett på arbeidet og ser hvor dedikert og detaljfokusert PostNord-teamet er. Systemet de er ansvarlig for håndterer all kommunikasjon mellom kundene og PostNord. 
- Ukentlig genereres millioner SMS og e-poster, og her er det selvsagt viktig at budskap sendes ut i rett tid, samt at det er tydelig og lett å forstå, sier Leirvik. Mengden SMS og e-poster i dagene rundt Black Friday og før jul kan sikkert multipliseres med 10 - da er vi på alerten så og si døgnet rundt, fortsetter han.

Alltid en pakkeautomat fra PostNord nær deg

I disse dager plasseres 130 pakkeautomater fra PostNord hver måned rundt omkring i Norge. Det skal bli enkelt å hente og eventuelt returnere pakker uansett hvor i landet du bor. PostNord samarbeider også med Posten Norge i de tilfellene hvor Posten har et bedre hentetilbud. Her skal alle pakkene komme frem - over hele landet.

Er det kanskje aktuelt for din virksomhet med en egen app?

Bli med på gratis webinar torsdag 25.august kl. 09:00 - 09:30!
I dette webinaret forteller lederen for vår applikasjonsavdeling, Thomas Ekdahl, blant annet hva som ligger til grunn for å ta valget om å utvikle en egen app.
 
Les mer om webinaret og meld deg på her