BAHS Kapital ble etablert i 2015 og har i dag 23 ansatte med en omsetning i 2019 på 25,5 millioner. BAHS Kapital er et inkassoselskap med kontor i Sandefjord. Selskapet leverer innovative og fleksible innfordringstjenester til bedrifter over hele landet.  

Foto og konseptualisering av innhold fra CoreTrek

Fotografen vår Ida K. Holm stilte på fotoshoot i de flotte lokalene til BAHS Kapital i Sandefjord. Her tok hun både miljøbilder av kontorlokalene og portrettbilder av ansatte. Tekstforfatter Anniken B. Gunleiksrud bidro med konseptualisering, tekstelementer og utviklet en “tone of voice” i tråd med profilen til BAHS. 

- Vår nettside må hensynta kommunikasjon mot eksisterende kunder og nye potensielle kunder. I tillegg er det svært viktig at debitorer får en enkel og informativ nettside å gå til når de søker informasjon om BAHS Kapital eller har spørsmål vedrørende inkasso generelt. CoreTrek har gitt oss gode innspill i utforming av nettsiden slik at vi ivaretar dette, sier markedssjef Helge Stentun i BAHS Kapital.

CoreTrek bistår gjerne med å levere innhold

I 2019 etablerte CoreTrek en egen markedsavdeling som leverer innhold til nettsider i tillegg til digital markedsføring som vi har tilbudt i noen år allerede. En nettside med godt og relevant innhold er avgjørende for å være synlig og komme opp på Google søk. Våre innholdsprodusenter og tekstforfattere kan bidra med både tekst, foto og film til nettsiden din. Enten du bare trenger litt drahjelp for å komme i gang, eller du ønsker at vi skal gjøre en språkvask/omskriving av eksisterende tekster. Eller kanskje ønsker du bistand til å utvikle helt nytt innhold? Ta kontakt med oss for informasjon!

Se den nye nettsiden til BAHS Kapital her: https://www.bahs.no