Den digitale Oppdragsbanken fra 4H med masse ulike aktiviteter kan redde påsken for hele familien!

Sjekk ut 4H sin oppdragsbank her!

CoreTrek står bak digitaliseringen av 4H sine årlige prosjekter. Dette har blitt en oppdragsbank som er åpen for alle. Nå ønsker CoreTrek og 4H at alle barn i Norge skal få glede av Oppdragsbanken - helt gratis og barna trenger ikke være 4H-medlemmer.

En svært hyggelig jobb som plutselig fikk ekstra mening

– Vi tenker at veldig mange barn og foreldre nå går inn i påsken og lurer på hvordan de skal få tiden til å gå. Da er det utrolig fint å kunne tilby denne Oppdragsbanken vi har laget for 4H som et morsomt aktivitetstilbud for hele familien, sier administrerende direktør i CoreTrek, Kristian Susnic. 

– Dette var jo i utgangspunktet en svært hyggelig jobb å gjøre for 4H, og nå har denne jobben plutselig fått en større mening for oss, fortsetter han.

Hva kan man gjøre i Oppdragsbanken?

Oppdragsbanken er fylt med praktiske aktiviteter som vanligvis gjennomføres i forbindelse med et 4H prosjekt. De ulike fargene gul, grønn, blå, lilla og rød viser hvor vanskelig og tidkrevende et prosjekt er. Oppdragene er veldig varierte: Det kan være alt fra å lage musikk til å spikke eller farge garn. Her er det er ingen fare for å gå tom for aktiviteter i løpet av påskeuken. 

4H gjør en stor innsats med å fylle Oppdragsbanken

4H har gjort en kjempejobb med å legge inn oppdrag, og dette er bare starten. Her vil det stadig komme nye morsomme oppgaver og utfordringer å løse. Det blir mer enn nok å gjøre lenge etter påskeferien er ferdig for de barna som ønsker det. 

Både 4H og CoreTrek håper dette kan være et godt aktivitetstilbud også etter at påsken 2020 er over. Det geniale er at man kan koble seg på med venner som sitter andre steder og gjøre disse aktivitetene sammen. Det er akkurat hva vi trenger nå i disse strenge Corona-tider.

– Vi vet at mange har tøffe tider nå, og det føles veldig bra å kunne bidra med at gratis tilbud som kan spre glede, kreativitet og engasjement. Vi håper Oppdragsbanken kan gjøre påskeferien morsommere for hele familien - rett og slett, avslutter administrerende direktør i CoreTrek Kristian Susnic.