CoreTrek AS kjøpte i 2016 Early Media AS for å styrke sin satsing på digital markedsføring.
I de to årene som Early Media har vært eid av CoreTrek har vi arbeidet tettere og tettere sammen. Fra og med 23. april 2018 er Early Media AS fusjonert sammen med CoreTrek AS.

Totalleverandør

Early Media-kunder, CoreTrek-kunder, og alle andre vil dermed få tilgang til et enda bredere kompetansetilbud fra oss. Vi kan nå hjelpe til med enda mer i den digitale hverdag! Vi kan bistå på alle plan rundt nettsiden, både med digital markedsføring, søkemotoroptimalisering og innholdsproduksjon. Vi ønsker et tett samarbeid med våre kunder slik at deres nettløsninger fungerer optimalt, og at sidene er godt synlige i Google, Facebook og andre digitale flater.

Vi er nå blitt en totalleverandør for nettsider, synlighet og digital markedsføring.

Velkommen til CoreTrek!

CoreTrek har dermed fått en gjeng med nye og veldig flinke medarbeidere. Siden vi har samarbeidet tett en god stund allerede, kjenner vi hverandre godt. Nå blir vi kolleger på ordentlig, og det gleder vi oss veldig til.

Alle ansatte i Early Media beholder jobben. Vi tror på vekst og vil fremover satse på å ansette enda flere flinke personer med god digital kompetanse.

Alle Early Media-kunder er selvsagt hjertelig velkommen som nye CoreTrek-kunder. Alle beholder sin kontaktperson, og de samme avtaler og priser som de har hatt. I første omgang innebærer endringen at kommunikasjon vil komme fra CoreTrek og coretrek.no-mailadresser. Den gamle mailadressen til de som har vært ansatt i Early Media vil fortsatt virke i noen måneder.