Det er essensielt å bli funnet i søkemotorer enten det er organisk eller via annonser. Det er også viktig å være synlig på sosiale medier, hvor man kan vise annonser til utvalgte relevante målgrupper.

For å bli synlige i jungelen av tilbydere må det annonseres i tillegg til at landingssiden har godt innhold. Riktig annonsering øker sjansen for å bli valgt, maksimerer lønnsomheten og minimerer utgiftene.

Salg av produkter og tjenester er avhengige av tilbud og etterspørsel. Du tilbyr noe - og folk vil ha det. Men vet de at du eksisterer? Og hva du tilbyr? I dag begynner 87% av dine potensielle kunder jakten i digitale kanaler. Har du råd til å ikke bli sett på nett?

Med søkemotorannonsering treffer du de som aktivt er ute og søker etter dine produkter og tjenester, og med målrettede annonser kan vi styre disse kundene direkte inn på dine nettsider.

 
 
Våre digitale markedsførere har lang erfaring og solid kompetanse i å bistå våre kunder med synlighet og riktig budskap i de riktige kanalene, basert på hvor målgruppene befinner seg i kundereisen.