Det er mye som går inn i det å optimalisere et nettsted for søkemotorsynlighet. Det er utallige taktikker og initiativer vi kan sette til verks. Uavhengig av veien du velger å gå, så er målet med SEO likevel det samme. Du ønsker å oppnå at nettstedet blir synlig i søkemotorene på en positiv måte, og som gjør at målgruppen din velger dine sider og løsninger. 

SEO - innhold som er relevant og som blir funnet

Tekst, bilder og søkemotoroptimalisering er tre elementer som går hånd i hånd. De er viktige for å oppnå suksess på nett. Nettsiden skal være nyttig, gjerne inspirerende, og vi ønsker å utløse en spesifikk handling hos de som besøker den. Minst like viktig er det at innholdet og sidene dine er mulig å finne i søk. For å oppnå dette, må sidene dine være tilgjengelige for Google eller andre søkemotorer. 

Å vedlikeholde et nettsted og sørge for at det er oppdatert og optimalisert, krever både ressurser, kompetanse og tid. Vår SEO ekspertise og våre digitale markedsføringsrådgivere, innholdsrådgivere, og innholdsprodusenter tilbyr et vidt spekter av tjenester som gjør det enklere for deres nettsted å prestere i søk på en måte som også holder nettsidene relevante og levende i en hektisk hverdag. 

Hva må til for å bli funnet på nett?

Vi i CoreTrek har utarbeidet et SEO-produkt som skiller seg fra hva de fleste tilbyr. Tiden der man analyserer et nettsted opp mot et gitt antall søkeord er forbi. I CoreTreks SEO-analyse ser vi på helheten til nettstedet og graver ned til vi finner ideelle tiltak som kan iverksettes for å optimalisere nettstedet ditt for mer relevant trafikk. 

I tillegg til denne pakken hjelper vi i CoreTrek gjerne med konkrete oppgaver. Vi kan raskt skrive og publisere nyheter, eller vi kan steppe inn som webredaktør i hektiske perioder

Vi har også lang erfaring i utarbeidelse av tekster og blogginnlegg. For ikke å glemme utarbeidelse av manus og filmproduksjon, fotoopptak til nettsider, portretter eller inspirasjon og selvsagt produksjon av animasjonsfilmer som kan forklare et produkt eller en tjeneste

Google liker nettsteder med rikt, relevant innhold, så det å ha flere måter å presentere tjenester på, vil samlet gi en økt sannsynlighet for gode rangeringer i søkemotorene. 

SEO er en kontinuerlig forbedringsprosess

Vi kan hjelpe deg med søkemotoroptimalisering som sørger for at ditt innhold faktisk svarer på det folk aktivt søker etter - enten direkte eller indirekte. Dette gjør vi gjennom søkeordanalyser. Disse analysene gir deg og oss et godt bilde av hvilke søkeord som er tilgjengelig i markedet ditt, samt hva konkurrentene dine gjør, og hvordan du gjør det for relevante ord i dag.

Vi tilbyr også en teknisk SEO-gjennomgang for å sikre at nettstedet ditt er så optimalisert opp mot søkemotorkriterier som mulig. Selv om nettstedet ditt ble satt opp med mer enn utmerket coding og best practice for ett år eller to tilbake, så endres og oppdateres kriteriene vi alle blir målt etter med jevne mellomrom. 

Med en god teknisk SEO sjekk av nettsiden til din bedrift kan vi sørge for at det du ønsker skal være tilgjengelig og indeksert, faktisk er enkelt tilgjengelig for søkemotorenes roboter. Dette er kritisk for at sidene dine skal bli vurdert som verdifulle og blir inkludert i søkeresultatene. Jo sterkere og optimalisert siden din er fra et teknisk ståsted, desto bedre er forutsetningene for at akkurat dine sider rangerer høyere i søkeresultatene. 

Digital annonsering og sosiale medier

SEO er grunnmuren og fundamentalt i prosessen med å øke trafikken nettstedet ditt får fra organisk trafikk (trafikk fra søkemotorer). Likevel anbefaler vi at du supplementerer dette med digital markedsføring og godt innhold i sosiale medier

På denne måten forsterker du den totale synligheten du oppnår på nett, for ikke å nevne at du får bedre effekt av innholdet du har og SEO-arbeidet som gjøres. 

Vi utarbeider materiell og setter opp annonsekampanjer i Google, men også i YouTube, Facebook, LinkedIn og SnapChat - for å nevne noen digitale kanaler. I denne sammenhengen bør du også vurdere nyhetsbrev eller mailutsendelser og konverteringsoptmalisering av nettsiden. Riktig sammensatt gir slike aktiviteter nettstedet et løft som også gjør nettstedet mer synlig i søk. I tillegg genererer disse aktivitetene også leads og konverteringer. 

Synlighet på nett når det er stor konkurranse

Det er stor konkurranse om oppmerksomheten og kundene i den digitale verden. En kombinasjon av godt organisk innhold på en nettside og annonsering i digitale kanaler vil sammen øke lønnsomheten og fortjenesten på det arbeidet du legger ned i nettsiden.

Optimalisering og analyse er en viktig del av dette arbeidet og månedlige rapporter gir våre kunder en god tilbakemelding på arbeidet og resultater så langt, samt at det legger et godt grunnlag for kommende kampanjer.

 

Ta kontakt med våre rådgivere, så finner vi ut hva deres behov er, og utarbeider gode løsninger for at dere skal nå de ønskede mål.