Kim André Boye

Rådgiver og designer


916 10 089

Kim André jobber som løsningsarkitekt og med designutvikling av nettsider og applikasjoner. Han har gjennom over 20 år i web- og reklamebransjen bygget en enorm erfaring. Følger alltid ivrig med på siste trender og nyheter om fag.  

Han har en spennende og variert kundeliste på CV-en, og har i den forbindelse vunnet utmerkelser og priser for sine arbeider. Han har et sterkt fokus på at design skal være et virkemiddel for at kunden skal oppnå sine mål.

Kim André har over 20 års erfaring fra bransjen og har fra tidligere erfaring med kunder som Block Watne, Bergans, Hageland, Savo, Studio Alf, Cisco, Abbvie, Interaxo, Sparebank 1, LOfavør, NBBL, Peppes, Estate meglerne, Babycare, Krogh Optikk, Thune, Umbro, Implenia, Snapdrive, Roche, Kongsberg gruppen, Hotel Continental med flere.


Han har spisskompetanse innen webdesign, appdesign, interaktive innholdstjenester, identitetsdesign, konseptutvikling og brukergrensesnitt. 

Med sin bakgrunn som Art Director har Kim André gjerne et ekstra kreativt blikk.  Kim André har vært innom de fleste fagområder innen design og web.

Jobber med

CoreTrek Sandefjord
Klinestadmoen 10
3241 Sandefjord

CoreTrek Sandnes
Holbergs gate 15
4306 Sandnes

CoreTrek Oslo
Myrens Verksted 2
0473 Oslo


 

Postadresse:   CoreTrek AS, Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord