Hva er Piwik Pro?Piwik Pro-logo

Piwik Pro er et fullverdig analyseverktøy for nettsider. Løsningen består av:

Piwik Pro er fra bunnen av bygget med sterkt fokus på personvern. Derfor brukes løsningen av et stort antall virksomheter hvor det stilles strenge krav til nettopp dette med personvern. Er du kjent med Google Analytics, vil du også fort bli kjent med Piwik Pro. Piwik har vært i markedet like lenge som Google og har en sammenlignbar funksjonsrikdom. Datalagring skjer i EU, og det er mulighet for å lagre trygt i din egen private sky.

Piwik partnerplakat

Hvem bruker Piwik Pro?

Piwik Pro brukes av en lang rekke private og offentlige virksomheter. Du kan lese om noen av dem i denne lenken. Det kan eksempelvis være aktører i helsesektoren, finansbransjen, regjeringer og andre. Felles for mange av disse virksomhetene er at de behandler sensitive personopplysninger.  Med Piwik Pro er det enklere å etterleve GDPR og være sikker på at dine kunders personopplysninger er trygge. 

Hva koster Piwik Pro?

Piwik Pro er i utgangspunktet en betalingstjeneste. Prisen bestemmes av flere parametere. Kontakt oss, så skal vi gi deg et tilbud som er tilpasset ditt behov. For nettsteder med lav til middels trafikk vil Piwik kunne benyttes kostnadsfritt. 

CoreTrek er sertifisert for Piwik Pro

CoreTrek er i ferd med å gjennomføre formell sertifisering av våre medarbeidere, slik at vi kan tilby Piwik Pro som et fullverdig alternativ til Google Analytics for kunder som ønsker det.

Kontakt oss gjerne for en demo og nærmere presentasjon av dette analyseverktøyet.