• Enkel å integrere mot 3. part
  • All nødvendig funksjonalitet
  • Enkel å bruke

CorePublish tilbyr en enkel nettbutikkløsning med standard-funksjonalitetet som handlekurv og betalingsløsning. 

Webredaktøren publiserer informasjon om produktene like enkelt som det er å skrive artikler på nettstedet. 

Vi har god erfaring med å integrere CorePublish med andre løsninger. En mer avansert løsning for netthandel kan vi tilby sammen med samarbeidspartnere.

Øk omsetningen med e-handel

Med e-handel på nettsidene blir produkter og tjenester tilgjengelige for alle, uavhengig av åpningstider og geografi. Nettbutikkmodulen i CorePublish tilbyr nødvendig funksjonalitet for å starte en enkel nettbutikk.

Målet for en velfungerende nettbutikk er mange kvalifiserte besøk, som også konverterer - det vil si at de besøkende blir til kunder. 

En nettbutikk skal være enkel å bruke. Rask og effektiv shopping gjør kunden fornøyd. Det er viktig at kunden får tilstrekkelig informasjon om varens kvaliteter, pris, nødvendig tilbehør, informasjon om størrelser/mål, og gjerne hva andre kunder mener om produktet. 

Gjennom personalisering opplever kunden merverdi av varene og opplevelsen som helhet. Dette gir en god kjøpsopplevelse og åpner for et lojalitetsforhold, der kunden kommer tilbake for å handle mer.

Smart design og funksjonalitet sikrer god kvalitet på nettbutikken. Med modulen Nettbutikk er det like enkelt for webredaktøren å publisere nye produkter, som å publisere artikler på nettsidene. 

Ved å bruke brikken ’Nettbutikk’ og innholdsmalen ’Produkt’ legges produktene i butikken ut som artikler i vanlige artikkellister. Det er smidig å publisere informasjon om produktet og å koble dette sammen med informasjon om tilleggsutstyr og relaterte produkter som andre har kjøpt.