Vi digitaliserer prosessene ved å lage interaktive webapplikasjoner som er skreddersydd for din bedrift,  ofte i form av nettbutikker, kundeportaler/minside-løsninger eller intranett som blir integrert med eksisterende datasystemer (eller kanskje vi også lager disse systemene).

Integrasjoner vi ofte gjør er mot CRM, ERP, datavarehus, regnskapsprogrammer, og annen intern legacy programvare eller ekstern programvare (kart, betalingsløsning, andre typer SaaS tjenester) som er viktig for kjernevirksomhenten. Konkrete integrasjoner vi har gjort er eksempelvis mot Vipps, Stripe, PayPal, Nets/BBS, OCR, EHF, GeoData, Google, MySQL, Oracle, Informix, DB2, Neo4J (graf database), ElasticSearch, MeiliSearch, Algolia, SugarCRM, SalesForceCRM, PostNord, Visma, LiveTime, SOAP, REST og JSON 

 
 
Dette har vi laget for mange kunder:

Webapplikasjonen syr sammen mange underliggende systemer og presenterer de i et enkelt og brukervenlig grensesnitt som får jobben gjort. Grensesnittet er som hovedregel implementert som responsiv design så det kan brukes på både desktop, nettbrett og mobil og i noen tilfeller også en App. 

Typisk innhold på en kundeportal/minside-løsning er kontaktregister, fakturaregister, chat/henvendelser til kundeservice + domenespesifikke verktøy.

Hva er forskjellen på en nettside og en webapplikasjon?

Nettsider er hovedsakelig informasjonskanaler som bidrar til å opplyse om bedriftens produkter, mens en webapplikasjoner lar deg betjene brukerne direkte over internettet.

Teknologier

Webapplikasjonsavdelingen i Coretrek utvikler backend løsninger i det PHP baserte rammeverket Laravel og React/Vue med Bootstrap/Tailwind i frontend løsninger. React Native brukes til utvikling av App'er til iOS og Android.