• Flere mulige plattformer
  • Kostnadseffektive løsninger
  • Integrert med ERP, betalings- og logistikksystemer
  • Søkemotoroptimalisering (SEO) som standard

Med en nettbutikk tilpasset handel på PC, nettbrett og mobil treffer du kundene dine der de er, i kjøpsøyeblikket. Med CoreTrek som nettbutikkleverandør får du hjelp både til å bygge og komme i gang med nettbutikken. Du får også hjelp med den digitale markedsføringen som skal til for å øke lønnsomheten.

Vi leverer nettbutikker på alle nivå. Enten du skal ha en avansert nettbutikk som er fullintegrert med ERP-systemer, betalings- og logistikkløsninger, eller om du ønsker en enklere nettbutikk. Vi bygger nettbutikker på flere ulike plattformer.

Logo WooCommerce
WooCommerce bygger på WordPress og er verdens mest brukte nettbutikkløsning. Det kan forklares med at den er enkel å sette opp, og den passer de fleste nettbutikker med mindre enn 1000 produkter. WooCommerce er open source-programvare, og det er derfor ikke lisenskostnader. Prisen for en slik nettbutikk avhenger dermed av behovene du har til maler, funksjoner, oppsett og evventuelle tilleggsmoduler.

WooCommerce er også et godt valg for deg som ønsker nettside og nettbutikk integrert i samme løsning.

Mer om WooCommerce

Dynamicweb med utvidede funksjoner

Dynamicweb er en online plattform for nettsider, nettbutikker og for markedsføring på nettet. Med denne plattformen får dere en enhetlig løsning for alt innhold og styring av deres digitale markedsføring. Dynamicweb brukes i dag av over 4000 bedrifter i over 20 land og oppdateres løpende i nye versjoner som tilbys via en oppdateringsavtale.

CorePublish med nettbutikk

CorePublish er vår egenutviklede CMS - og her kan vi lage alle former for spesialløsninger for netthandel. Plattformen er spesielt god der hvor det ikke er den helt tradisjonelle nettbutikken som skal bygges, men der det er behov for mer skreddersydde varianter.


Før dere starter arbeidet med å sette opp en nettbutikk er det avgjørende å avklare en rekke detaljer. En innledende prat med oss kan føre dere i riktig retning i valget av løsning og partner.

Vi hjelper dere å komme raskt i gang med deres nettbutikk. Vi sørger for design og utforming av nettbutikken sammen med et godt teknisk oppsett. Ved oppstart av ny nettbutikk hjelper vi også med å ta valg rundt hvilke alternativer for betaling og frakt som skal være tilgjengelige for kunden.