Snarveier

Du er her: Hjem > CorePublish CMS > Teknologi
 

Søkefelt

 

Teknologien i vår publiseringsløsning CorePublish

CorePublish består av en database, et kodebibliotek og et eller flere kundespesifikke presentasjonslag.

Infrastruktur og programmeringsspråk

CorePublish er utviklet i PHP. Dette forutsetter bruk av Apache som HTTP server. Apache kan benyttes på en rekke ulike operativsystem og maskinvare. De mest brukte er Linux og Microsoft Windows.

På klientsiden er det brukt HTML, JavaScript og CSS. Zend Optimizer blir også ofte brukt for å prekompilere koden, noe som øker ytelsen markant.

Dagens versjon har støtte for MySQL.

Fundamentet i løsningen er CorePublish SDK (”CorePublish plattform” i figuren ovenfor). Dette er et klassebibliotek i PHP som benyttes både i utvikling av CorePublish som standardprodukt og kundens presentasjonslag. SDK (Software Development Kit) kan også gjøres tilgjengelig for utviklere hos en kunden eller en partner, slik at personer med riktig kompetanse kan utvikle løsningen videre uten støtte fra CoreTrek.

CorePublish SDK

CorePublish SDK er et bibliotek med klasser og funksjoner som benyttes for i programkoden til et nettsted som bruker .

CorePublish SDK inneholder alle funksjoner en utvikler trenger for å få presentere informasjonen fra CorePublish på en nettside. Utvikleren sparer tid og trenger ikke kjenne til databasestrukturen eller sin detaljerte virkemåte for å programmere . Dette reduserer faren for feil og gjør at utvikleren kan konsentrere seg om det som er viktig: Nemlig nettstedet hun eller han lager.

CorePublish SDK gjør det lett å lage utvidelser, gjøre forandringer, foreta feilrettinger og gjennomføre strukturendringer i eller CorePublish SDK uten å måtte forandre på alle nettstedene.

Moduler

Ved å dele systemet inn i moduler har man mulighet til å gjøre endringer i en del av systemet uten at det nødvendigvis påvirker funksjonaliteten til hele systemet. Modulinndelingen medfører også at vi kan tilby våre kunder en så trinnvis og kostnadseffektiv implementasjon som mulig. I tillegg gjør det det også enkelt å utvikle ny frittstående funksjonalitet.

 
CoreTrek AS | Telefon: +47 99 55 93 93 | Kontakt oss

Copyright © 2006-2013 CoreTrek