To-faktor autentiseringen

To-faktor autentiseringen øker sikkerheten ved innlogging betraktelig. F.eks har vårt egenutviklet publiseringssystem CorePublish støtte for to-faktor autentiseringen (TFA). Her får brukeren tilsendt en engangskode på SMS eller e-post. Ved at brukeren må skrive inn en unik engangskode så økes sikkerheten betraktelig. Tofaktor autentiseringen er laget etter TOTP-standarden. 

BankID

BankID sørger for trygg og sikker ID og signering. 4 millioner nordmenn har BankID. CoreTrek leverer autentifiseringsløsninger fra BankID for å sikre enklere og sikrere pålogging.

Logg inn med Vipps

Innlogging kan ikke gjøres enklere; skriv telefonnummer, godkjenn i appen, og vipps er du logget inn! Logg inn med Vipps fjerner behovet for brukernavn og passord og tilbyr en superenkel registrering, der kunden slipper å skrive inn all informasjon. Brukerne trenger bare å huske telefonnummeret sitt og bekrefte i appen. Vi i Coretrek har hjulpet flere kunder med ta i bruk Logg inn med Vipps på deres sider. 


Digital signering

CoreTrek tilbyr digital signering fra GetAccept og Signant. Dette er en sterk signatur etter Esignaturloven som stiller strenge krav til autentisering av dokumentinnnhold og undertegner. CoreTrek leverer skreddersydde løsninger for digital signering fra disse to leverandørene.