Vi utvikler og jobber med flere ulike nettplattformer med integrasjoner og skreddersydde løsninger. Samtidig har vi særskilt god erfaring med vår selvutviklede plattform. Vi gir kunder og partnere full tilgang til å utvikle mot CorePublish API. Systemet er tilrettelagt for en sikker og kostnadseffektiv utvikling av spesialløsninger.

Spesialutvikling

CorePublish er særlig godt tilrettelagt for utvikling av spesialløsninger. Her tenker vi ikke bare på frontend-løsninger med egne visninger, men komplette systemer med egne datatabeller og funksjonalitet.

Spesialutviklede løsninger legges inn som tillegg i den eksisterende løsningen. Data som legges inn i tilleggstabeller kan benyttes og vises på nettsteder sammen med annet redaksjonelt innhold.

Bakoverkompatibilitet

Fordi CorePublish blir videreutviklet i et kontrollert miljø garanteres det at spesialutviklede løsninger levert av CoreTrek også vil fungere i forbindelse med oppgradering av CorePublish.

Utviklingsplattform

En del partnere og kunder ønsker å kunne sette opp egne nettsteder selv. Siden CorePublish benytter PHP, CSS, Javascript og andre velkjente åpne webteknologier, kan i prinsippet hvem som helst sette opp løsninger basert på CorePublish. Tilgang til nødvendige rammeverk og utviklingsmiljø kan anskaffes etter avtale.

Integrasjoner

CorePublish er godt tilpasset for integrasjon med andre systemer. Det er vanlig å integrere med medlemssystemer, bookingløsninger, CRM & ERP-systemer og andre fagsystemer.

Integrasjoner kan lages med alle kjente integrasjons-teknikker som iFrames, Web-Services, XML, filutveksling eller direkte databasekoblinger.

Pluggbarhet

CorePublish er fleksibelt og på mange områder kan man selv definere og overstyre funksjoner og integrere med tredjeparts systemer. Dette gjelder f.eks. autentisering, søk og caching, hvor man kan definere sine egne «plugins» som skal håndtere den gitte funksjonaliteten. Dette gjør det for eksempel enkelt å lage en ny autentisering mot en annen kilde.

Bruk av 3-parts programmer

I mange løsninger er det ønskelig å benytte seg av ferdige komponenter eller API mot tredjepartsløsninger. CorePublish er åpen for dette, forutsatt at tredjepartsløsningene ivaretar den nødvendige sikkerheten.

Støtte for mobilapp

Det er i dag vanlig med både apper og mobilvennlige nettsider. I noen tilfeller kan det være vanskelig å vite hva man skal velge.

Med CorePublish kan man meget effektivt lage mobilvennlige nettsteder. I tillegg til dette inneholder systemet en egen app der slike mobilvennlige nettsteder kan kjøres.

Den mest åpenbare fordelen med dette er at brukerne kan laste ned en app og få oppdatert innhold i appen uten at selve appen må oppdateres. Mange aviser benytter seg av dette, bl.a. vg.no. En annen fordel er at man kan dra nytte av mobilens innebygde teknologi til f.eks. å motta pushmeldinger, laste opp og dele bilder eller andre funksjoner som man normalt trenger en app til.