Er du på utkikk etter et norsk selskap som kan ta hånd om videreutviklingen og driften av din ColdFusion-løsning? CoreTrek har spesialisert seg på utvikling av nettbaserte løsninger, og i ColdFusion siden 1996. Vi har et team med dyktige ColdFusion-utviklere i Norge, klare til å bistå med ditt prosjekt.

Adobe ColdFusion

Adobe ColdFusion er et kraftig programmeringsspråk designet for webapplikasjonsutvikling. Det er bygget på Java-plattformen og bruker Apache Tomcat J2EE-container for å levere dynamiske nettsider. For mer inngående informasjon om Adobe ColdFusion, besøk gjerne Adobes offisielle nettside.

Trenger du hjelp til å drifte din ColdFusion-applikasjon?

Med erfaring siden 1996, er vi mer enn kvalifiserte for oppgaven. Vi representerer et av de største ColdFusion-miljøene i Norge. Vi tilbyr hosting av ColdFusion-løsninger i Norge, enten på delt server eller egen instans.

Videreutvikling av ColdFusion

Har du en ColdFusion-applikasjon som du ønsker å videreutvikle? Vårt team av erfarne programmerere jobber daglig med utvikling og drift av ColdFusion-løsninger. La oss hjelpe deg med å realisere ditt prosjekts fulle potensial.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.