• Enkelt i bruk
  • God søkemotoroptimalisering
  • Responsivt design
  • Open Source

Vi lager nettsider basert på WordPress, verdens mest brukte CMS (Content Managment System/Publiseringsløsning). Dette er et godt valg for små bedrifter og organisasjoner som trenger en enkel nettside. Sammen med nettbutikksystemet WooCommerce er WordPress velegnet når man har behov for nettside og nettbutikk sammen.

Brukervennlig

WordPress har velkjente og brukervennlige funksjoner som gjør det enkelt for webredaktøren å skape og redigere innhold. Systemet gir adgang til et stort sett med plugins og basiskomponenter som kan legges til på netttsiden. Vi utvikler og implementerer naturligvis spesialfunksjoner der dette er nødvendig.

Åpen kildekode - Open Source

WordPress er såkalt open source-programvare. Dette innebærer at systemet videreutvikles av utviklere fra hele verden, og det kreves ikke lisensavgift når man benytter systemet. WordPress er også kjent for å gi adgang til et stort antall designtemaer, noe som også kan gjøre utviklingsarbeidet mer kostnadseffektivt. Der det er viktig at merkevare og profil blir ekstra godt ivaretatt, legger vi selvsagt til rette for dette.

Responsivt design

Alle våre nettsider leveres i responsivt design. Dette er en måte å designe nettsider på som benytter skjermstørrelsen rasjonelt for å gi en optimal brukeropplevelse og enkel navigering på tvers av alle enheter og plattformer. Målet er at budskapet du formidler skal danne en sømløs opplevelse uavhengig av skjerm og enhet du sitter på.
WordPress-verktøyet er i stor grad tilrettelagt for at nettsiden din skal bli synlig i søkemotorer, og systemet har flere gode delingsfunksjoner for sosiale medier.

CoreTrek har mange års erfaring med WordPress, og vi har benyttet systemet på flere titalls prosjekter. Dersom du har behov for en mer omfattende nettside, med høye krav til sikkerhet og mulighet for integrering med andre systemer, kan det kraftigere publiseringssystemet CorePublish også vurderes.