• Respons på artikler og filer
  • Kan stenges ved behov
  • Skap eget diskusjonsforum
  • Åpner for dialog

Med modulen for kommentering og rangering åpnes det for at brukere av nettstedet kan legge igjen kommentarer på artikler eller filer, eller si sin mening om innholdet gjennom rangering. 

Kommentering og rangering skaper aktivitet på nettstedet. Ved å kommentere kommer leseren i dialog med redaksjonen og andre brukere av nettstedet. Som i sosiale medier kan dette gi økt kundeservice og en sterkere tilknytning til deres ulike brukergrupper. Ved å rangere en artikkel får leseren kommunisert sine inntrykk, noe som kan være nyttig informasjon både for webredaktør og for andre lesere. 

Som moderator har dere full kontroll over all aktivitet og kan bruke responsen til å utvikle nettsidene videre.

Skap levende websider med kommentering

Kommentering er en viktig del av en levende nettside og en typisk funksjon for blogger og intranett. I kommenterings og rangeringsmodulen kan webredaktøren selv velge hvilke maler som skal ha disse funksjonene tilgjengelig. Gjennom kommentering og rangering får dere verdifull respons fra brukerne av nettstedet og god anledning til å følge interessante diskusjoner i en enkel kanal. 

Det kan kommenteres på kategorier, enkeltartikler og på objekter fra multimediearkivet. 

Den som kommenterer har anledning til å redigere innlegget sitt og moderator får varsler når det kommer en ny kommentar på nettsiden. Dere bestemmer om nye kommentarer skal publiseres automatisk eller om de må godkjennes før publisering. Som administrator kan du legge til, endre og slette kommentarer og det finnes funksjoner som tillater anomymitet.

Lag ditt eget diskusjonsforum

CorePublish gir god oversikt over alle kommentarer enten de er godkjente, venter på godkjenning, er tilbaketrukne eller er flagget som upassende.
Ved behov kan kommenteringsfunksjonen stenges umiddelbart, eller det kan sette et bestemt tidspunkt for lukking. Ved å legge tilrette for kommentering av artikler, kategorier og filer på nettstedet, åpner dere for tilbakemeldinger, konstruktiv kritikk, diskusjoner og debatter. Her er det mye å lære om hvilke brukere nettstedet har og hvilke ønsker og holdninger disse har. Dette er nyttig å ha med seg i videreutviklingen av siden.

Kommentarfeltet fungerer som et oversiktlig diskusjonsforum siden kommentarene sorteres i tråder.

Fremhev det beste innholdet

Hva synes de besøkende om nettstedet deres? Var den seneste artikkelen interessant? Få umiddelbar respons ved å la de besøkende rangere artikkelen! 

Som vi kjenner fra søkemotoren Google, sorteres og rangeres de mest besøkte og best likte sidene øverst. For deres nettsted vil andres tilbakemeldinger gi et kvalitetsstempel på innholdet. Nye lesere vil se at det er verdt å bruke tid på sidene deres. Ved å kombinere denne rangeringsfunksjonen med relasjonsfunksjonen som kan hente frem de artiklene som er mest lest, får leseren kort vei til det beste og det mest relevante innholdet.

Leseren kan angi med 1 til 5 stjerner hvor godt eller relevant vedkommende oppfatter artikkelen, hun kan si seg enig/uenig med tommel opp/ned eller anbefale en sak ved å klikke på et hjerte.

Artikler, enkeltfiler og kommentarer kan rangeres. Det antallet som har blitt rangert vises under symbolene og sammen med annen statistikk i CorePublish.