Vipps er en av Norges sterkeste merkevarer og appen har over 4,5 millioner brukere. Denne populariteten skyldes appens evne til å tilby raske og enkle betalingsløsninger. 

Trenger ikke huske brukernavn og passord

Tjenesten Logg inn med Vipps tilbyr enkel innlogging på tvers av nettsteder, og den fjerner behovet for brukernavn og passord. Dette gir en sømløs registreringsopplevelse hvor all nødvendig informasjon automatisk hentes, inkludert navn, e-post, telefonnummer og adresse. Tjenesten sparer tid og reduserer friksjon for brukerne.

Løsningen Logg inn med Vipps er blitt superpopulær. I 2023 vokste bruken av denne tjenesten med 48 %. Flere store nettsteder har implementert løsningen og den er i ferd med å bli det foretrukne påloggingsalternativet på mange nettsteder. 

Logg inn med Vipps er blant annet idéell for nettbutikker og nettaviser, hvor den bidrar til bedre konverteringsrater ved å forenkle kjøpsprosessen. Nettsteder for medlemsorganisasjoner og tjenesteleverandører, som kanskje ikke besøkes like hyppig, vil også dra fordel av denne løsningen, da den gjør det enklere for brukerne å logge inn uten å måtte huske kompliserte passord.

Å tilby Logg inn med Vipps koster fra kr. 300,- per måned, avhengig av antall aktive brukere. Dette er et rimelig alternativ, særlig gitt tjenestens enkelhet og brukervennlighet.

Ikke like sikkert som BankID

Selv om Logg inn med Vipps tilbyr mange fordeler, er det viktig å merke seg at tjenesten ikke tilbyr samme sikkerhetsnivå som BankID, og er derfor ikke egnet til å legitimere brukere eller gi tilgang til sensitiv informasjon.

Som integrasjonspartner har CoreTrek førstehåndskjennskap til Vipps' produktspekter, noe som gjør oss til en god sparringspartner når det gjelder bruk og implementering av funksjonalitet fra Vipps. CoreTrek har lang erfaring med ulike autentiseringssystemer, og vi har hjulpet flere kunder med å ta i bruk Logg inn med Vipps på deres nettsider.

Vipps fortsetter å utvikle seg og tilby innovative løsninger for både privat- og bedriftskunder, og vi er stolte av å kunne tilby disse tjenestene som en del av vårt arbeid for å forbedre den digitale hverdagen til våre brukere.

Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere hvordan du kan bruke Logg inn med Vipps på dine nettsider.