• Målrette budskap til kunder som kjenner deg
  • Skreddersy kommunikasjon

Med remarketing-annonsering kan du enkelt vise grafiske annonser på flere tusen nettsider for brukere som allerede kjenner til dine produkter eller tjenester. Det handler om å gi en påminnelse til brukeren, og å overtale brukeren til å bli en kunde hos deg.

CoreTrek er en sertifisert Premier Google Partner, og våre AdWords-eksperter er sertifiserte av Google. Vi kan Remarketing!

Slik fungerer remarketing:

  • Kunden besøker nettstedet ditt eller leser et nyhetsbrev du har sendt ut
  • En cookie blir lagret hos brukeren
  • Brukeren fortsetter å surfe på nettet
  • Din bildeannonse dukker opp på sider som brukeren besøker, som TV2, Dagbladet og Nettavisen og tusenvis av flere.
  • Annonsen tar brukeren direkte tilbake på nettsiden din.

Vær synlig for kunden i en aktiv kjøpsprosess

Gjennom en godt tilrettelagt remarketing-strategi kan vi skreddersy kommunikasjon basert på hva brukeren har vist interesse for og hva han gjorde på nettstedet ditt da han besøkte deg.

Google Remarketing passer for alle, enten du ønsker økt mersalg, forbedret synlighet, å bygge merkevare eller å overtale kunder i lengre kjøpsprosesser.

Grunnen til at Remarketing fungerer bedre enn andre typer annonsering, er at mottakerne allerede har vist interesse for deg og dine tjenester, og derfor er mer sannsynlige til å bli kunder enn de som ikke allerede vet om deg.

Hvorfor velge CoreTrek?

Vi i CoreTrek har arbeidet med annonsering i Google siden 2006. Når vi utvikler kampanjer for våre kunder, er vårt hovedfokus kvalitet og relevans. I tillegg får du alltid oppfølging, ærlighet og målbare resultater fra oss. Vi sørger for å være oppdaterte på trender og teknologier, slik at du alltid kan ligge ett skritt foran konkurrentene.

Vi utarbeider en remarketingstrategi sammen med deg og setter opp de nødvendige tekniske løsningene for å kjøre en effektiv kampanje.

Gjennom strategi og tilpasninger lærer vi i kampanjeperioden mye om målgruppen, som gir kunnskap og gode resultater over tid.

Når du ønsker at jobben blir gjort av spesialister med høy kompetanse og lang erfaring, er CoreTrek et naturlig valg.